Kako je Lauryn Hill med nastopom ganil njen prvorojenec (FOTO)

Magazin 17. Okt 202215:30
Lauryn Hill
Foto: Profimedia

Ameriška R&B pevka Lauryn Hill, nekdanja zvezda skupine Fugees, je med nastopom doživela prijetno presenečenje. Pripravil ji ga je sin Zion.

Prvorojenec se je svoji slavni materi pridružil na odru glasbenega festivala One Music Fest v Atlanti, in sicer med izvajanjem pesmi To Zion. Ta govori o pevkini odločitvi leta 1997, da obdrži Ziona, medtem ko se je njena kariera ravno vzpenjala. Naslednje leto je izdala svoj kultni album The Miseducation of Lauryn Hill.

Ko je pesem zapela do konca, je Zion, ki je zdaj star 25 let in je tudi sam oče, prišel na oder, da bi svojo mamo presenetil z objemom. Na kratko je ostal, preden se je vrnil v zaodrje, takrat pa je Hill spodbudila množico, naj pozdravi Ziona in njegova dva otroka, enoinpolletno hčerko Azariah Genesis in petletnega sina Zephaniaha Nesta.

Lauryn Hill
Profimedia

Pozneje so se pevki na odru pridružili še trije potomci: 19-letni John Nesta, 11-letni Micah in 14-letna Sara. Na koncertu sta manjkala le 20-letni Joshua Omaru in 23-letna Selah Louise.

Hill so se Zion, Selah, Joshua, John in Sara rodili v zvezi z Rohanom Marleyjem, sinom pokojne legende reggaeja Boba Marleyja. R&B pevka ni nikoli razkrila identitete Micahovega očeta, čeprav je potrdila, da Marley ni oče.

Lauryn Hill
Profimedia

Avgusta 2018 je avtorica uspešnice Doo-Wop (That Thing) odgovorila dolgoletnim kritikom, ki so zaničevali njo in njen glasbeni talent.

Zelo dolgo sem bila potrpežljiva in tiha ter sem ljudem dovolila, da govorijo, špekulirajo in načrtujejo. Ljudje lahko včasih zamenjajo prijaznost in molk za šibkost. Ko se to zgodi, moram spregovoriti. Mit, da ne smem predvajati izvirnih različic svojih pesmi, je mit (to ve vsakdo, ki je videl moj trenutni šov). Svoje pesmi remiksam v živo, ker že nekaj let nisem izdala albuma. Nikakor ne morem znova in znova igrati istih pesmi, dokler jih izvajam brez variacij in raziskovanja. Nisem robot.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.