Kako je Rayu Liotti hčerka našla ljubezen njegovega življenja

Magazin 30. Maj 202212:45
Ray Liotta
Profimedia

Filmski svet je ovit v črno ob smrti igralca Raya Liotte. Žaluje tudi njegova družina na čelu z zaročenko Jacy Nittolo in hčerko Karsen.

Edinka zvezdnika filma Dobri fantje, ki jo je dobil v zakonu z Michelle Grace, je poskrbela, da je njen oče zadnja leta življenja preživel z ljubeznijo svojega življenja. 

Igralec je septembra v oddaji V živo s Kelly in Ryanom razkril, da se je vse začelo, ko se je njegova 23-letna hčerka na eni izmed zabav srečala z Nittolinim sinom. Karsen Liotta je sovrstniku predlagala zmenek njunih staršev.

Ta ideja sprva ni bila všeč Jacy Nittolo, predvsem zaradi starosti filmskega zvezdnika. “Počakaj malo, ali ni on v 60. letih? Jaz sem pa v štiridesetih,” je bil njen prvi odziv. Za igralca je bila največja težava, da ima Jacy desetletnega sina: “Ko si star 60 let, je zadnja stvar, ki so jo želiš, 10-letnik. Na srečo je ta otrok zelo kul.”

Ray Liotta
Profimedia

Par, ki se je zbližal med pandemijo covida 19, se je zaročil decembra 2020. “Božične želje se uresničijo. Prosil sem ljubezen svojega življenja, naj se poroči z mano, in, hvala bogu, rekla je da,” je na Instagramu napisal igralec. 

Ray Liotta
Profimedia

Liotta je lani za ameriški People povedal, da družine ne jemlje za samoumevno. Zvezdnik je ob rojstvu pristal v sirotišnici, hitro pa je dobil svoj dom, ko sta ga posvojila Alfred in Mary Liotta.

“Sprva nisem razumel, kako se lahko starš odreče otroku. Bil sem jezen. Ko sem končno spoznal svojo biološko mater pri svojih 40. letih, pa me je jeza minila. To je samo še eno potovanje.” Dodal je: “Z leti odrasteš, vidiš vzorce … Vsekakor sem postal bolj potrpežljiv. Zdaj sem hvaležen za svoje zdravje. In za rojstvo. Za moje starše, ki so me posvojili. Mislim, lahko bi šel po drugih poteh.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.