Kako so oblečene najbogatejše ženske na svetu

Magazin 09. Nov 202114:21
Najbogatejše ženske
PROFIMEDIA

Ljudje smo nagnjeni k misli, da imajo le osebe, ki so od glave do pet oblečene v priznane blagovne znamke, veliko denarja. Ko pa pogledamo oblačila najbogatejših žensk, ugotavljamo, da njihova garderoba ne oddaja sporočila "poglej moje drage obleke".

Francoise Bettencourt Meyers

Francoise Bettencourt Meyers 3
PROFIMEDIA

Prvo mesto najbogatejše ženske na svetu je na Forbesovi lestvici zasedla lastnica podjetja L’Oreal. S svojimi 63,5 milijarde evrov lahko vstopi v katerokoli trgovino na svetu in s prstom pokaže, kaj hoče. Namesto tega nosi navaden, klasičen mornarsko moder suknjič in različne šale. Na njej ni pasu z veliko zlato črko G, niti oznake LV.

MacKenzie Scott

 

MacKenzie Scott
PROFIMEDIA

 

MacKenzie Scot
PROFIMEDIA

Bivša žena Jeffa Bezosa, lastnika Amazona, ima pod palcem približno 45,7 milijarde evrov. Po ločitvi se je poročila z učiteljem in več milijard dolarjev podarila v dobrodelne namene.

Njen stil je enostaven – jakna iz džinsa s preprosto obleko ali siva majica in kavbojke so le nekateri primeri njenih kombinacij oblačil.

Alice Walton

Alice Walton
PROFIMEDIA
Alice Walton
PROFIMEDIA

Alice Walton je hči Sama Waltona, ustanovitelja Walmarta. Ne samo da je po očetu podedovala bogastvo, ampak si je ime ustvarila tudi v poslovnih vodah. Njeno bogastvo je ocenjeno na približno 52 milijard evrov. Eleganca ji je pomembna, a ne daje vtisa, da je ene najbogatejših žensk na svetu.

Suzan Klaten

Suzana Klaten
PROFIMEDIA

Solastnica BMW Suzan Klaten velja za najbogatejšo Nemko. Njeno bogastvo je ocenjeno na 21 milijard evrov, stara pa je 59 let. Tako kot druge bogate poslovne ženske se tudi Susan vedno oblači enostavno in klasično.

Tatjana Bakalčuk

Tatjana Bakalčuk
PROFIMEDIA
Tatjana Bakalčuk
PROFIMEDIA

Najbogatejša ženska v Rusiji Tatjana Bakalčuk je bila pred vrtoglavim uspehom šolska učiteljica. Je ena redkih bogatih žensk, ki je obogatela brez poslovnih izkušenj ali dediščine. Njeno spletno nakupovalno podjetje Wildberries je trenutno na ravni Amazona in lahko postane največje spletno nakupovalno mesto. Tatjana je ohranila svoj ležerni stil in se v javnosti pojavlja v povsem običajnih oblačilih.

Julia Koch

Julia Koh
PROFIMEDIA

Ko je leta 2019 umrl njen mož David Koch, je Julia podedovala ogromno bogastvo. Posvetila se je človekoljubnemu delu in donacijam za medicinske raziskave, zato del svojega 28 milijard evrov vrednega imperija vlaga v dobrodelne namene.

Povzeto po: Zadovoljna.rs.