Kardashianovi zaskrbljeni zaradi Kanyejeve nove neveste

Magazin 23. Jan 202309:30
Kanye West
Profimedia

Nenadna poroka raperja Kanyeja Westa, ki se trenutno predstavlja kot Ye, je presenetila in zaskrbela klan Kardashianovih.

Družino nekdanje raperjeve žene Kim Kardashian skrbi, kakšno vlogo bi nova nevesta imela v življenju štirih otrok, ki si jih delita resničnostna zvezdnica in vplivni glasbenik.

“Družina tega še ne jemlje kot poroko,” je za Page Six povedal neimenovani vir in dodal: “Niso prepričani, ali gre za promocijski trik. Čakajo, ali bo dejansko vložil poročne dokumente. Nervozni so, ker če bi bilo to res, bi bila prisotna v življenju otrok.”

Prejšnji teden je splet preplavila novica, da se je 45-letni raper na intimnem obredu v Beverly Hillsu v Kaliforniji poročil s 27-letno Bianco Censori, oblikovalko pri njegovem podjetju Yeezy.

Kanye West
Profimedia

Kim nove raperjeve ljubezni ne prenese. “Sovraži jo, ima slabo mnenje o njej. Ta ženska je naredila stvari, da bi bila na las podobna Kim,” je spor med glasbenikovo nekdanjo in sedanjo ženo za Page Six opisal neimenovani vir.

Bianca Censori
Profimedia

“Že zdaj je sostarševstvo z njim nočna mora, to bi samo še poslabšalo odnose,” pravi vir.

Kim Kardashian je o deljenem starševstvu tudi javno spregovorila. “Nekega dne se mi bodo otroci zahvalili, ker nisem slabo govorila o njihovem očetu, ko bi lahko. Zahvalili se mi bodo, iz oči v oči pa jim bom odgovorila na vsa vprašanja.”

Kim Kardashian in West sta se razšla februarja 2021, ločitev je postala uradna novembra lani. Par ima štiri otroke: devetletno North, sedemletnega Sainta, petletno Chicago in triletnega Psalma.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.