Kate Hudson je v prostem času srečna in čudovita brez ličil

Magazin 13. Mar 202316:00
Kate Hudson
Profimedia

Hollywoodska igralka Kate Hudson je bila od nekdaj navdušenka nad naravno lepoto, zato je v prostem času najbolj srečna, če lahko svojemu obrazu privošči nekaj oddiha in se sprehodi brez ličil.

Igralka Kate Hudson je znana po tem, da rada uporablja naravno kozmetiko in na svoj obraz nanaša le sestavine, ki so zares organskega izvora in niso breme za okolje.

V prostem času pa je najbolj srečna, če ličil sploh ne nosi in se na ulico najraje odpravi le z dobro vlažilno in zaščitno kremo, saj ji je zelo pomembno, da je dobro zaščitena proti močnemu soncu.

Nedavno so jo paparaci ujeli na ulicah Los Angelesa, kjer je pokazala še posebej nasmejan obraz brez kakršnegakoli make-upa.

Kate Hudson
Profimedia

Za sprehod po mestu je izbrala čudovit moder pulover, spodaj pa je nosila kavbojke in obula lahke mokasinke ter bila v hipu pripravljena za potep po mestu.

Kate ne skriva, da v prostem času daje prednost udobju pred eleganco, še posebej rada pa nosi džins, v katerem se počuti dobro in sproščeno.

Številni pa so opazili predvsem, da je na ulico prišla povsem brez ličil, in to njeno potezo seveda pozdravili. Kate je velika zagovornica naravne kozmetike, zelo rada pa maske za obraz ustvarja kar v domači lekarni, kar včasih radi skupaj počneta tudi z mamo Goldie Hawn, ki je prav tako slavna igralka.

Kate Hudson
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.