Kate Hudson ponosna na sinova, ki sta glasbeno nadarjena

Magazin 27. Avg 202208:15 0 komentarjev
Kate Hudson
Profimedia

Kate Hudson je na svojem Instagramu objavila tri nove fotografije med gledanjem nastopa skupine svojega sina.

Igralki se je pridružil tudi njen očim Kurt Russell, pod objavo je na kratko zapisala: “Gledam svojega otroka,” in označila svojega 18-letnega sina Ryderja, katerega skupina se imenuje Codependence.

Ni pa on njen edini sin, ki ima talent za glasbo. V pred kratkim objavljenem videoposnetku je Ryder igral na električno kitaro, medtem ko je njegov mlajši brat Bingham igral bobne. V popolni rokenrol maniri sta oba fanta ves čas vihtela lase sem ter tja. “Moja fanta. Kaj več bi si mama lahko želela razen fantov, ki igrata rok in sta hkrati še zelo zabavna,” je zapisala zvezdnica. O Ryderju pa je še dodala, da je izjemen brat ter ga bodo zelo pogrešali, saj odhaja na fakulteto.

Ob njegovi maturi pred nekaj časa je Kate Hudson delila prisrčen zapis: “Danes je bil velik dan za našo družino. Dan, o katerem govorite, ko so vaši otroci majhni, in govorite stvari, kot so: hej, nekega dne bo leto 2022 in končal boš srednjo šolo! Kot da je ta dan tako daleč, da je komaj dosegljiv. In potem smo tu!”

Igralka se je sina Ryderja razveselila v zakonu z bivšim možem Chrisom Robinsonom, sina Binghama v zvezi z bivšim zaročencem Mattom Bellamyjem, hčerko Rani Rose pa ima s trenutnim zaročencem Dannyjem Fujikawo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!