Kate Hudson spravila v jok “pokovko” Kaley Cuoco

Magazin 17. Maj 202207:30 0 komentarjev
Kaley Cuoco
Profimedia

Kaley Cuoco, zvezdnica uspešne serije Veliki pokovci, se po dveh ločitvah ponovno postavlja na noge in predvsem misli nase in na svojo kariero. Tako jo je pred dnevi spravila v jok Kate Hudson, ki je namesto Kaley dobila vlogo v filmu Knives Out 2, ki ga snemajo v Grčiji. A zvezdnica serije je spet srečna, saj ima za seboj uspešno snemanje s Petom Davidsonom.

Kaley Cuoco je za revijo Glamour povedala, da je bila povsem obupana, ko so ji sporočili, da ni dobila vloge v filmu Knives Out 2, ker je bila prepričana, da je že njena. A namesto nje so izbrali Kate Hudson, ki jo Coco sicer zelo ceni: ”Vso noč sem jokala. Praktično sem že pripravila kovčke za Grčijo, bila sem prepričana, da je vloga moja, saj sem imela občutek, da sem več kot uspešno opravila avdicijo. A očitno moj šesti čut ne deluje. Vloge nisem dobila,” je povedala 36-letna zvezda serije Veliki pokovci, ki jo lahko gledate tudi na slovenskih programih: ”Običajno se ne obremenjujem preveč, če ne dobim vloge, a zdelo se mi je, da je med nami posebna kemija, da smo tako rekoč že na pol poti, da ustvarimo popolno vlogo. No, potem jo je dobila Kate, ki je seveda odlična. A jaz sem jokala in jokala.”

Zvezdnica je povedala, da se je na koncu izkazalo, da je v resnici sreča, da ni dobila vloge, saj je dobila vlogo v filmu Meet Cute, kjer igra ob Petu Davidsonu, aktualnem fantu Kim Kardashian. ”Zgodba Meet Cute je sveža, čarobna, vloge pa seveda ne bi dobila, če me ne bi odslovili pri Knives Out 2, tako da na koncu se je vse odlično izšlo.” Coco je končno zacelila rane po ločitvi od profesionalnega jahača Karla Cooka, s katerim sta se razšla lani, še prej pa je bila poročena s teniškim igralcem Ryanom Sweetingom, a je zakon trajal manj kot dve leti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!