Kate zasenčila Bonda, Jamesa Bonda

Magazin 29. Sep 202107:47 > 09:01 0 komentarjev
kate middleton
PROFIMEDIA

"Videti ste zelo prikupno," je vojvodini Cambriški dejal Daniel Craig. Ta je tokrat zadnjič odigral agenta 007 in uradno je bil seveda prav on zvezda večera na premieri novega filma o Jamesu Bondu. A največji vtis je na rdeči preprogi vseeno pustila Catherine Middleton.

Dolgo pričakovani novi film o najbolj znanem tajnem agentu je končno dočakal premiero. Zaradi pandemije covida-19 so premiero zamaknili, 18 mesecev po prvotno zastavljenem datumu pa je sinoči v Londonu vendarle nastopil dan D.

Vlogo Jamesa Bonda je tokrat zadnjič igral Daniel Craig, ki je dejal, da je ta franšiza zelo pomembna za filmsko zgodovino. “Imel sem veliko sreče,” je komentiral dejstvo, da se bo v zgodovino zapisal kot eden od igralcev, ki so imeli možnost igrati agenta 007.

Craig je bil uradno glavna zvezda večera, a ga je kar malo zasenčila vojvodina Cambriška, Catherine Middleton. Ta se je premiere udeležila v družbi soproga, princa Williama, ter princa Charlesa in njegove soproge Camille. “Videti ste zelo prikupno,” je vojvodini dejal Craig.

Kate Middleton in Daniel Craig
Kate Middleton in Daniel Craig (Vir: PROFIMEDIA)
Kraljeva družina
Vojvodinja Cambriška, princ William, vojvodinja Camilla in princ Charles. (Vir: PROFIMEDIA)

Svečane premiere so se udeležili tudi Craigovi soigralci Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch in Ana de Armas ter avtorja naslovne pesmi Billie Eilish in Finneas O’Connell. Vabilo na premiero so dobili tudi številni zdravstveni delavci ter zaposleni v vojski in civilni zaščiti, ki so med pandemijo požrtvovalno pomagali pri obvladovanju razmer.

Lashana Lynch, Daniel Craig in Lea Seydoux
Lashana Lynch, Daniel Craig in Lea Seydoux (Vir: PROFIMEDIA)
Finneas O'Connell, Billie Eilish, Rami Malek in Phoebe Waller-Bridge
Finneas O’Connell, Billie Eilish, Rami Malek in Phoebe Waller-Bridge (Vir: PROFIMEDIA)