Katera astrološka znamenja so največji hipohondri

Magazin 17. Apr 202411:41 0 komentarjev
stareiši par pri zdravniku
Foto: PROFIMEDIA

Pripadniki nekaterih astroloških znamenj tako zelo skrbijo za svoje zdravje, da kar naprej "visijo" pri zdravniku. Tudi, če za to ni resne potrebe.

Čeprav je dobro, da za zdravje skrbimo, pretiravanje pri tem ni dobro – predvsem za zdravje duha.

Vendar si nekateri ne morejo kaj, da jih ne bi vznemiril že majhen kašelj. Pri treh astroloških znamenjih je pretirana skrb za zdravje lahko še posebej izražena, celo do te mere, da kar naprej “visijo” pri zdravniku, piše N1 Beograd. Ti ljudje pogosto iščejo uteho v potrditvi, da so zdravi ali pa želijo zdravljenje za bolezni, ki morda celo ne obstajajo.

Devica

Nagnjenost devic k metodičnosti, analitičnosti, redu in iskanju podrobnosti se lahko kaže tudi v načinu, kako pristopajo k svojemu zdravju.

Vsak, tudi najmanjši simptom raziščejo do potankosti in analizirajo vsako potencialno bolezen, ki bi jih lahko napadla. Njihova potreba po kontroli in popolnosti jih pogosto vodi k neskončnim obiskom pri zdravniku.

Rak

Čustveni in zaščitniški raki resno jemljejo vsako grožnjo, usmerjeno proti njim ali njihovi družini, vključno z zdravstvenimi problemi – tako njihovi lastni kot družinskih članov. Imajo pa tudi dovolj domišljije, tako da v vsakem simptomu vidijo izbruh najhujše možne bolezni.

To pa pomeni pogoste obiske pri zdravniku, kjer iščejo potrditev.

Ribi

Izjemno občutljive in empatične ribe intenzivno reagirajo na vsako fizično ali čustveno bolečino. Njihov planetarni vladar Neptun včasih spodbudi njihovo nagnjenost k temu, da simptome jemljejo bolj resno, kot bi bilo treba. Ker dostikrat iščejo zunanjo potrditev svojih občutkov in stanj, so lahko pogosti “gostje” v zdravniških ambulantah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!