Katere vilice boste izbrali, pove veliko o vaši osebnosti

Magazin 19. Maj 202405:22 1 komentar
vilice, pribor, osebnostni test
Foto: Zajem zaslona/TIKTOK

Kos jedilnega pribora s fotografije, ki ga izberete, bo razkril vaše osebnostne lastnosti, trdi uporabnik TikToka, katerega področje je psihologija.

Tiktoker z vzdevkom Odd.Ballz, katerega področje je psihologija, je na svojem profilu objavil fotografijo štirih vilic, ki se malce razlikujejo po velikosti, obliki držajev, vzorcev na njih ter dolžini rogljev.

“Katere vilice boš izbral?” v videu sprašuje svoje sledilce. Potem pa razloži.

Vilice številka ena imajo ob robu držaja drobcen vzorec. Te vilice bodo izbrali tisti, ki imajo morda smisel za umetnost in zelo cenijo lepoto. “Pogosto so ustvarjalni, ekspresivni in imajo bogato notranje življenje,” razlaga Odd.Balz.

Vilice številka dve so robustne, preproste in brez okraskov. “Če izberete te vilice, verjetno cenite funkcionalnost in učinkovitost. Verjetno ste prizemljena in praktična osebnost,” pravi tiktoker.

Tretje vilice z leve so “sodoben, minimalističen in avantgarden kos jedilnega pribora”. Izbira teh vilic pomeni, da ste napredni in odprti za nove ideje, pojasnjuje uporabnik in dodaja, da jih bodo verjetno izbrali tudi iznajdljivi in radovedni posamezniki ali tisti, ki radi izzivajo tradicionaliste.

Za zadnje, četrte vilice pravi, da so starinske in imajo pridih nostalgije. “Če izberete te vilice, verjetno globoko cenite zgodovino, tradicijo in modrost preteklosti. Ste razmišljujoči in uživate v globljih pogovorih,” pravi tiktoker.

Ob objavi se je nabralo na tisoče komentarjev, v katerih so se številni uporabniki razdelili okoli tega, katere vilice so “najboljše”, piše britanski Mirror. Neka komentatorka je zapisala: “Izbrala sem enko, ker je videti, da manj tehtajo … Ne maram težkih vilic.” Nekdo drug pa je napisal: “Izbral sem štiri, ker so bile videti debelejše.” Nekaterih pa razlage tiktokerskega psihologa niso prepričale. “Vilice so zelo lepe, a nič od tega nima smisla,” je zapisal eden od njih, drugi pa je pojasnil, da bi bilo to, katere vilice bi izbral, odvisno od jedi, ki bi jo imel pred sabo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje