Katie Holmes presenetila z neznačilno izbiro čevljev za zimo

Magazin 10. Jan 202216:15 0 komentarjev
Katie Holmes
Profimedia

Priljubljena igralka je hkrati prava modna ikona, ki je v preteklosti že večkrat navdušila s svojimi modnimi izbirami.

Pred kratkim pa je Katie Holmes, ki so ji paparaci v New Yorku pogosto za petami, presenetila s svojo izbiro čevljev, ki niso značilni za zimo.

V New Yorku so zime hladne, a Katie očitno to ne moti. Pred kratkim so jo opazili v modnih kombinacijah, ki so marsikoga presenetile. Namesto visokih škornjev ali gležnjarjev je igralka izbrala modele čevljev, ki so značilni za tople pomladne dni. Po opravkih se je podala v udobnih nizkih supergah, ki jih obožuje, ker so nadvse udobne in obenem modne.

Katie Holmes
Profimedia

Za večerjo, na katero se je odpravila v družbi staršev, pa je obula modne natikače z višjo in polno peto. Očitno se je v njih počutila odlično, pa čeprav je bilo zunaj hladno.

Katie Holmes
Profimedia

Modne poznavalke je presenetila in navdušila hkrati tudi s priljubljenimi balerinkami, v katerih se je sprehodila po ulicah New Yorka. Gre za model čevljev, ki je nastal po vzoru baletnih copat, na njihovo priljubljenost pa je močno vplivala francoska igralka Brigitte Bardot. Leta 1956 jih je zanjo oblikovala Rose Repetto, Brigitte pa jih je nosila v filmu In bog je ustvaril žensko.

Katie Holmes
Profimedia

Modni videz Brigitte Bardot so po uspehu filma začele posnemati številne ženske, prav zaradi nje so postale balerinke nadvse priljubljene, očitno pa so tudi ena od najljubših izbir Katie Holmes.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!