Kdo je simpatična lepotica argentinskega nogometnega junaka Juliána Álvareza?

Magazin 16. Dec 202209:15
Maria Emilia
Instagram Maria Emilia Ferrero

Napadalec Manchester Cityja in junak argentinske polfinalne tekme proti Hrvatom, 22-letni Julián Álvarez, ko ni na igrišču in ne zabija golov, poljublja privlačno Argentinko Emilio Ferrero. Pred kratkim se je tudi mlada Argentinka preselila v Manchester in šele takrat sta vsem sporočila, da sta par.

Dekle argentinskega napadalca Emilia, ki se je pred kratkim preselilo k svojemu Juliánu v Manchester, je na družbenih omrežjih delila več fotografij iz Dohe, kamor je prispela kot moralna in glasna podpora na tribuni. Rjavolaska z zavidanja vrednim telesom je učiteljica športne vzgoje, zato lahko rečemo, da si z Álvarezom deli strast do športa.

V Katar je prišla navijat za argentinske junka, svojim sledilcem pa je pokazala fotografije pred stadionom in s tribun. “Spremljam te, kjerkoli si in kamor me pokličeš, spodbujala te bom vse življenje,” je Emilia sporočila v objavi, potem ko je prišla v Doho, da bi svojega ljubljenega spremljala na svetovnem prvenstvu. Koliko časa je mladi par skupaj, ni znano, tuji mediji pa domnevajo, da gre za razmerje, ki traja že pet let in je prava najstniška ljubezen. Emiliji na Instagramu sledi približno 217.000 ljudi, skupne fotografije pa sta zaljubljenca začela objavljati šele, ko sta se preselila v Manchester, kjer trenutno igra Álvarez.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.