Kim Kardashian v četrto le opravila izjemno zahteven pravniški izpit

Magazin 14. Dec 202112:24 0 komentarjev
kim kardashian
Profimedia

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian vsak dan uresničuje svoje sanje in je še korak bližje cilju, da postane odvetnica. Za izjemno zahteven poklic jo je navdušil njen preminuli oče Robert Kardashian, ki se je v ameriško zgodovino zapisal kot zagovornik O. J. Simpsona.

Kljub nedvomno izjemno napornemu letu, ki ga ima zvezdnica za sabo, ji je v četrto le uspelo opraviti tako imenovani “baby bar” izpit, s katerim je zaključila prvi letnik pravne šole. Svojim sledilcem na Instagramu je tako resnično zasluženo sporočila veselo novico, saj pred tem izpita že trikrat ni opravila in je večkrat javno priznala, da je ob štirih otrocih, izjemno uspešnem lastnem podjetju, snemanju šova in še ločitivi od glasbenika Kanya Westa težko žonglirati z dodatnimi urami učenja. A Kimberly je le uspelo in nase je lahko upravičeno ponosna.

Do zaključka šolanja za odvetnico jo sicer čaka še en “baby bar” izpit, saj sta za naziv odvetnika po zakonih zvezne države Kalifornije potrebna dva. Lahko bi torej rekli, da gre za zaključna izpita ob koncu vsakega leta študija, ki ga lahko študenti prava opravljajo v juniju ali v oktobru, oba pa sta nujno potrebna za nadaljevanje ter seveda končanje študija. Kim po opravljenih zaključnih izpitih čaka še pravosodni izpit, a po mnenju največjih strokovnjakov na področju prava je najhuje že za njo in se je resnično izkazala.

Poglejte, kako glamurozno je Kim Kardashian svojim sledilcem in celemu svetu sporočila veselo novico, da je na dobri poti do naziva odvetnice:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

“O moj bog, opravila sem pravni izpit!!! Ko se pogledam v ogledalo, sem res ponosna na žensko, ki me danes gleda v odsevu. Za vse, ki ne poznate moje poti na pravni fakulteti, vedite, da mi res ni bilo enostavno in nič mi ni bilo podarjeno. Tega izpita nisem opravila trikrat v zadnjih dveh letih, vendar sem se vsakič postavila na noge in se še več učila ter poskušala znova, dokler mi ni uspelo!!!”

Zvezdnica je ob tem še povedala, da sta jo ob tretjem poskusu izpita mučila še covid in visoka vročina, poklonila pa se je tudi svojemu očetu Robertu, ki bi bil nanjo brez dvoma danes zelo ponosen. Kim, iskrene čestitke!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!