Kraljeva družina navdušila s čudovito božično okrasitvijo

Magazin 29. Nov 202117:15 0 komentarjev
Kraljeva družina
Profimedia

Britanska kraljeva družina že tradicionalno navdušuje z božično okrasitvijo gradu Windsor, kjer kraljica Elizabeta II. vsako leto preživi praznike. Tudi letošnje božično drevo je naravnost očaralo ljubitelje britanske monarhije.

Britanska kraljeva družina obožuje dolgoletne tradicije, med katere spada tudi praznovanje božičnih praznikov in postavljanje tradicionalnega božičnega drevesca, ki vsako leto osvetli graščino Windsor. Letos bo božič za člane kraljeve družine sicer manj slavnosten kot običajno, saj bo prvi po smrti princa Filipa, moža kraljice Elizabete II., a okraševanje je kljub vsemu potekalo zelo praznično.

Praznovanja praznikov se bodo tako tudi letos udeležili vsi člani kraljeve družine in nekaj najožjih prijateljev, manjkala pa bo družinica Sussex, saj Meghan Markle in princ Harry tudi letos ne nameravata obiskati svojega britanskega dela družine. Božič imata namen preživeti v sončni Kaliforniji v njunem losangeleškem domu.

Po besedah poznavalcev kraljeve družine je to precej razžalostilo tako kraljico kot tudi princa Charlesa, saj si zelo želita videti malega Archieja in končno spoznati dojenčico Lilibet, a na ta brez dvoma poseben trenutek bosta morala še malce počakati.

Tako lepo je okrašeno božično drevo britanske kraljeve družine:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Čudovito, kajne?