Kraljica Letizia je nosila obleko svoje tašče

Magazin 21. Jan 202210:30 0 komentarjev
Kraljica Letizia
Profimedia

Španska kraljica Letizia s svojimi modnimi odločitvami nikoli ne razočara.

Lepotica je s svojim možem, kraljem Filipejem, v madridski palači priredila tradicionalni sprejem diplomatskega zbora, na katerem je blestela. Za to priložnost je oblekla čudovito obleko, ki je prej pripadala njeni tašči, kraljici Sofii. Sofia, žena nekdanjega kralja Juana Carlosa, je prav to obleko nosila med obiskom Nemčije leta 1977.

kraljica Letizia
Profimedia

To pa ni prvič, da je kraljica Letizia modni navdih poiskala pri svoji tašči. Septembra je navdušila z rožnato obleko s cvetličnimi vzorci, ki jo je kraljica Sofia nosila med obiskom Rima leta 1981. Seveda je, kot se za modno ikono spodobi, celoten videz dopolnila v svojem stilu. Obleko je združila s preprostimi bež petkami in pernatimi uhani, ki jih je razkazovala tako, da je lase spela v čop.

Znano je, da se 49-letna kraljica “vrača v svojo kraljevo omaro” in znova in znova uporablja nekatere svoje najljubše kose. Kljub svojemu statusu so številne kraljeve ženske (kot sta Kate Middleton in kraljica Elizabeta) znane po večkratnem recikliranju oblačil – včasih v razmaku desetletja. In kraljica Letizia se s to filozofijo močno strinja!

kraljica Letizia
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!