Kraljica Letizia pokazala, da je tudi roza lahko zelo elegantna

Magazin 16. Jul 202218:33 0 komentarjev
Kraljica Letizia
Profimedia

Španska kraljica Letizia je znana po svojem dovršenem modnem stilu, ki ga kaže na vsakem koraku, a nedavno je šla še korak dlje.

Španska kraljica Letizia že leta velja za pravo ikono stila, že leta pa narekuje modne trende in vse kar obleče v hipu postane modni hit.

Španski kraljevi dvor je pri oblačenju veliko bolj sproščen, kot pa denimo britanski, zato pri kraljici Letizii lahko večkrat vidimo tudi usnjene obleke, usnjene hlače in celo golo kožo, česar si pri Kate Middleton ne moremo niti predstavljati.

Nedavno pa je kraljicia Letizia pokazala, da je lahko tudi roza barva sila elegantna in da tudi takšna garderoba spada v gledališče.

Kraljica Letizia
Profimedia

V spremstvu prve dame Francije, Brigitte Macron, in ostalih pomembnih dam, si je v madridskem Royal Theatru ogledala generalko Verdijeve opere Nabucco, ki jo je izvajal Kiki Morente.

V opero je prišla v klasično krojeni roza obleki, ki je bila brez rokavov, a obenem še vedno dovolj elegantna. Videti je bilo, da je v operi zelo uživala, mnogi pa so še enkrat več pohvalili njen modni stil, ki že leta velja za neprekosljiv, modni kritiki pa ga preprosto obožujejo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!