Lady Gaga močno uživa v novi vlogi

Magazin 21. Feb 202313:30
Lady Gaga
Profimedia

Kratek vpogled v "slabo romanco" Lady Gaga in Joaquina Phoenixa na velikih platnih je tukaj.

Warner Brothers je izdal uradno sliko dveh igralcev prihajajočega filma Joker: Folie à Deux, ki bo glasbeno nadaljevanje leta 2019 z oskarjem nagrajenega filma Joker Todda Phillipsa, glavna zvezdnica Lady Gaga pa jo je potem delila še Instagramu. V filmu Joaquin Phoenix ponovno nastopa v vlogi legendarnega zlikovca, Lady Gaga pa se je prelevila v vlogo Harley Quinn (alias dr. Harleen Quinzel), Jokerjevo dolgoletno privrženko in ljubezen, ki jo je zlovešči šaljivec prvič srečal, ko je delala kot njegova psihiatrinja v azilu Arkham v Gotham Cityju.

Lik je bil prvič ustvarjen za risanko Batman: The Animated Series iz leta 1992 in je hitro postal priljubljen oboževalcem ter s TV-zaslona skočil na strani stripov. Margot Robbie je vlogo prenesla v živo akcijo, ko je igrala Harley v Suicide Squad iz leta 2016 in njegovem nadaljevanju The Suicide Squad iz leta 2021 ter v lastnem ”spinoff” filmu lika Birds of Prey (2020).

Veliko se je šušljalo o igralkini novi vlogi, Lady Gaga pa je avgusta končno potrdila novico. Skupaj z uradnim naslovom filma je delila tudi datum izida filma: 4. oktober 2024. Todd Phillips bo ponovno režiral nadaljevanje. Podrobnosti o zapletu so še vedno prikrite, a Folie à Deux se sklicuje na zablodo ali duševno bolezen, ki si jo delita dva človeka, kar nakazuje, da se, ko sta Joker in Harley skupaj, ne more pričakovati nič dobrega.

Tudi Margot Robbie je dala svoj blagoslov njeni naslednici. “To me tako veseli, ker sem že od vsega začetka govorila, da želim le, da bi bil Harley Quinn eden od teh likov, tako kot Macbeth ali Batman, ki prehajajo od enega velikega igralca do drugega,” je oktobra 2022 povedala za MTV.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.