Lea Sirk in košarkar Alen Hodžić dobila sina

Magazin 22. Nov 202120:28 0 komentarjev
Lea Sirk
Insatgram Lea Sirk

Pevka Lea Sirk, ki je pred leti zastopala Slovenijo na Evroviziji, in njen izbranec, košarkar Olimpije Cedevita Alen Hodžić, sta se razveselila rojstva sina. Veselo novico je na Instagramu razkril kar srečni očka Alen, ki je tudi povedal, da je sinu ime Tai.

“Lahko noč še zadnjič kot 4-članska družinica,” je dan pred porodom na Instagramu zapisala nasmejana Primorka, ki je že tretjič postala mamica.

Lea ima z nekdanjim izbrancem Gabrom Radojevičem dve hčerki, 8-letno Ael in 6-letno Sio: “Napočil je čas. Vse, kar sem rabila je pripravljeno. Z dragim greva spat in odštet teh nekaj zadnjih ur,” je zapisala rdečelaska.  In res, naslednji dan je očkova družina na Instagram zapisala: “Dobrodošel Tai. Čestitke mamici in tatiju.”

Lea Sirk
Instagram Lea Sirk

Na odru že za silvestrovo

Ker je nosečnost potekala brez težav, je imela 31-letna pevka ogromno energije, tako da praktično ni nehala nastopati in poučevati v glasbeni šoli.  Po porodu naj bi se že na najdaljšo noč v letu vrnila na odre. No, očka pa se bo že te dni pridružil slovenski košarkarski reprezentanci, ki se bo borila za uvrstitev na svetovno prvenstvo 2023.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!