Leonardo DiCaprio prodaja svojo razkošno hišo v Malibuju

Magazin 14. Sep 202106:00 0 komentarjev
Leonardo DiCaprio
Profimedia

Legendarni hollywoodski zvezdnik se je odločil, da svojo nepremičnino ponudi na prodaj za 10 milijonov dolarjev.

Če mu bo nepremičnino na plaži Carbon v Malibuju uspelo prodati po tej ceni, bo njegov izkupiček visok, saj je leta 1998 pri nakupu zanjo odštel 1,6 milijona dolarjev. Kupil jo je po svetovnem uspehu filma Titanik, v katerem je igral lik Jacka Dawsona.

Sicer je DiCaprio hišo poskušal prodati že leta 2016, a pri kupcih očitno ni bilo zanimanja, zato jo je umaknil z nepremičninskega trga. V preteklosti je posedoval več hiš v Malibuju, vse pa so stale ob plaži. Eno od njih je prodal leta 2009 za 7,4 milijona dolarjev, drugo, ki je bila precej večja, pa leta 2013 za 17,4 milijona dolarjev.

Zdaj se je odločil še za prodajo te hiše. Gre za lepo vilo s dostopom do oceana, ki je bila zgrajena leta 1950, pozneje pa še obnovljena. Velika je 1.715 kvadratnih metrov, plažo Carbon, kjer nepremičnina stoji, pa pogosto imenujejo tudi “plaža milijarderjev”.

morje
Profimedia

Hišo tvorijo trije povezani deli – glavni s štirimi spalnicami, hiša za goste z dvema spalnicama ter prostorna podstreha z dodatno spalnico, telovadnico in pisarno.

soba
Profimedia

Prav tako ima dve terasi, ki ponujata veliko prostora za oddih in čudovit razgled na peščeno plažo.

hiša
Profimedia

Minuli mesec je igralec na prodaj ponudil tudi vilo v Los Felizu, ki jo je pred tremi leti kupil od glasbenika Mobyja za 4,91 milijona dolarjev, zdaj pa hoče zanjo iztržiti 5,75 milijona dolarjev. Sicer pa si DiCaprio lasti še eno hišo v Los Felizu, ki jo je kupil letos pomladi za 7,1 milijona dolarjev. Kot so takrat poročali mediji, jo je kupil  za svojo mamo, s katero se izredno dobro razumeta. Kupil jo je od Jesseja Tylerja, igralca iz serije Sodobna družina, v kateri je ta živel s svojo družino.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!