Lily Collins se je borila z motnjami hranjenja, o čemer je pisala tudi v knjigi

Magazin 03. Jan 202213:15
Emily v Parizu
Profimedia

Lily Collins je glavna zvezda serije Emily v Parizu, ki je te dni s svojo drugo sezono ena od največjih uspešnic na Netflixu in tudi na prvem mestu po gledanosti v Sloveniji. Lily igra Američanko, ki pride v pariško podjetje urejati družbena omrežja za pomembne in bogate stranke.

A 32-letna Lily Collins ni kar padla z neba, saj ima dobre gene – njen oče je slavni glasbenik Phil Collins, mama pa je Jill Tavelman, igralka iz Los Anglesa. Lily je slavo okusila že zelo zgodaj, saj je svojo prvo vlogo dobila pri 20 letih, dve leti zatem pa je postala tudi obraz kozmetične hiše Lancôme. Sicer pa Lily večino življenja ni preživela z očetom, ki je njo in mamo zapustil že po nekaj letih skupnega življenja. Kot najstnica je imela kar nekaj težav sama s seboj in se je zdravila tudi zaradi anoreksije. Tudi v Netflixovem filmu To The Bone igra glavno junakinjo, ki zboli za anoreksijo. Lily se je lotila tudi pisanja knjige o svojem boju z motnjami hranjenja, saj želi mlada dekleta prepričati, naj se imajo rada in da za srečno življenje popolnost ni potrebna.

Lili Collins Phil Collins
Profimedia

Srečno poročena

Danes je Lily končno srečna, septembra se je poročila z režiserjem Charliejem McDowellom, ki prav tako prihaja iz zelo slavne družine – mama je igralka Mary Steenburgen, oče prav tako igralec, Malcolm McDowell, zagotovo pa se boste spomnili tudi njegovega očima Ted Dansonona, slavnega lastnika lokala iz serije Na zdravje (Cheers). Charlie McDowell je znan kot režiser filmov The One I Love in The Discovery