Lisa Marie Presley malo pred smrtjo prvič postala babica

Magazin 23. Jan 202313:49 0 komentarjev
Lisa Marie Presley
Profimedia

To je širša javnost izvedela po pogrebu prezgodaj preminule hčerke kralja rokenrola, Elvisa Presleyja, Lise Marie Presley.

Na pogrebu Lise Marie Presley je soprog njene hčerke, 33-letne Riley Keough, Ben Smith Petersen, razkril, da sta dobila prvega otroka, punčko. Do tega je prišlo, ko je bral govor v imenu svoje soproge med komemoracijo za njeno mamo, Liso Marie, v nedeljo zjutraj na posesti Graceland. Najstarejša hčerka preminule glasbenice je sedela v prvi vrsti, Ben pa je prebral njen govor, v katerem je razkril, da sta dobila hčerko.

družina Presley
Profimedia

“Upam, da bom hčerko imela rada tako, kot si ti imela rada mojega brata in sestri. Hvala, da si mi dala moč, srce, empatijo, pogum, smisel za humor, manire, temperament, divjost, vztrajnost. Sem proizvod tvojega srca, moje sestre so proizvod tvojega srca, moj brat je proizvod tvojega srca,” se glasi del govora, ki ga je prebral Smith – Petersen.

Ben in Riley sta poročena od leta 2015, a razen tega, da sta dobila hčerko, nista razkrila nobene druge podrobnosti, na primer imena in tega, kdaj je bila rojena. Tiskovni predstavnik Elvisove vnukinje je razkril le, da je par dobil hčerko leta 2022, tako da je Lisa Marie malo pred smrtjo prvič postala babica. Sicer sta se Riley in Ben spoznala na snemanju filma Pobesneli Max: Cesta besa 2021. Dobivati sta se začela šele eno leto pozneje, ko sta sodelovala na dodatnih snemanjih v Avstraliji. Njuna ljubezen se je hitro razvijala, tako da sta že leta 2014 sporočila, da sta se zaročila, čez manj kot leto dni pa sta se poročila.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!