Ljubezenski horoskop za september

Magazin 01. Sep 202114:46 > 03. Sep 2021 08:09 0 komentarjev
tedenski horoskop
Profimedia

Zvezde napovedujejo zanimivo in pestro dogajanje. September bodo močno obeležili ljubezenski odnosi, zato poglejte, kakšni obeti vas čakajo, če ste samski ali pa v zvezi.

OVEN

Ko gre za ljubezen, se zna zdeti začetek meseca malce dolgočasen, a sčasoma bo postalo bolj pestro, saj bo okrog vas več novih ljudi. Položaj Venere vam prinaša srečanje z nekom, ki ga poznate po poslovni plati. Ker Ovni veljate za vztrajne in drzne osebe, ne boste odnehali, dokler ne osvojite osebe, ki vam je sedla v srce. Septembra se vam znajo približati vodnar, lev ali dvojčki. Za tiste ovne, ki ste že v zvezi, je to spremenljivo obdobje. V enem trenutku ste odprti za komunikacijo, v drugem ne, a iz dneva v dan bo položaj boljši. Najboljši dnevi za ljubezen so pri vas po 17. v mesecu.

BIK

Ste zelo očarljivi in vztrajni, skorajda “prvak” med vsemi horoskopskimi znaki. Vedno se trudite pustiti močan vtis na osebo, ki vam je všeč. Položaji planetov ljubezni in komunikacije, Venere in Merkurja, pa so nekoliko svareči, saj vas opozarjajo – če ste že v zvezi – da se izognete konfliktom z ljubljeno osebo. Tisti, ki ste samski, bodite pozorni, saj vam znajo na pot stopiti kakšen očarljiv kozorog ali nepredvidljiv škorpijon. V tem trenutku bi vam sicer bolj ustrezala oseba, rojena v horoskopskem znaku tehtnice, device, ribe ali raka. A usoda ima svoje poti … Prav tako je mogoča obnovitev zveze z nekdanjo simpatijo ali z osebo, ki živi v tujini.

DVOJČKI

Veljate za zabavno, veselo osebo, v vaši družbi se nihče nikoli ne dolgočasi. To nadvse ustreza umirjenim tehtnicam, tako da bodite pozorni, če se v vaši bližini znajde oseba, rojena v tem horoskopskem znaku. Če ste v zvezi, se v septembru zna pripetiti, da bo vaš partner ali partnerka pokazal nekaj več ljubosumja, a to boste že znali rešiti. Če pa ste samski, lahko računate na kakšno novo, zanimivo srečanje med vašimi izleti v naravo, ki jo preprosto obožujete.

RAK

Sami veste, kako zelo romantični in nežni ste, to svojo plat pa radi delite z osebo, ki vam je pri srcu. Ta mesec bodo vašo pozornost pritegnili škorpijoni ali ribe, še posebej, če ste pripadnica nežnejšega spola. Tisti raki, ki so v zvezi, znajo doživeti odmik od partnerja ali partnerke, zato v takih primerih skušajte pokazati potrpežljivost in razumevanje – tako boste vzpodbudili ponoven pretok pozitivne energije. Rakom, ki so samski, kaže zelo dobro: ves mesec je poln prijetnih presenečenj in lepih srečanj, zato v teh dneh kar se da uživajte.

LEV

Ste strastna, predana in topla oseba, zato znate vzbuditi močna čustva, še posebej pri strastnih ovnih in romantičnih tehtnicah. Levinjam, ki niso v zvezi, se bodo zdeli še posebej očarljivi duhoviti dvojčki ali sproščeni strelci. Tisti levi, ki so prosti, obožujejo dobro zabavo in uživanje, tako da bodo tudi v septembru nadvse družabni – mogoča je kakšna skrivna zveza. Za tiste, ki so v zvezi, bo ta mesec “močan” po čustveni plati. Pri nevezanih pa velja, da se lahko rodi nekaj lepega s pomočjo simpatije in strasti, ki jo boste začutili do druge osebe. Še posebej se vam zdijo privlačne osebe, rojene v znakih raka, tehtnice, škorpijona in vodnarja.

DEVICA

Ko gre za ljubezen, je pred vami zagotovo obdobje, ki bo polno razburljivosti, saj lahko pričakujete srečanja z osebami, ki so poklicno povezane s financami, medicino ali pa službeno pogosto potujejo. Mesec september devicam, ki niso v zvezi, ne bo prinesel bistvenih sprememb, zato je pomembno, da se malce bolj angažirate. Vezane device pa lahko pričakujete, da bo to obdobje malce hladnejših čustev in morda tudi dolgčasa. V takih primerih se z ljubljeno osebo skušajte pogovoriti o nadaljnjih korakih, morda skupaj najdeta rešitev za izboljšanje.

TEHTNICA

Sami že dobro veste, da veljate za enega najbolj očarljivih znakov, zato se vam marsikdo skuša približati. Vaš vladajoči planet Venera vam prinaša stike z vplivnimi osebami, med katerimi bo ena pritegnila vašo pozornost. Tudi srečanje z nekdanjo simpatijo, še posebej, če je ta rojena v ognjenem znamenju, bo malce pospešilo vaš srčni utrip. Pozornost prostih tehtnic bodo skušali “ujeti” strelci ali duhoviti dvojčki. Tiste tehtnice, ki ste v zvezi, boste ta mesec preprosto uživale, saj imate pozitiven odnos do življenja in ljubezni. Proste tehtnice se boste preprosto morale malce bolj potruditi, saj ste trenutno bolj posvečene delu kot ljubezenskemu področju.

ŠKORPIJON

Tisti škorpijoni, ki ste v zvezi, bi lahko začutili ljubosumje partnerja, medtem ko tiste, ki so prosti, hoče očarati oseba, rojena v znaku leva, ki bo vztrajala vse do konca meseca. Vas pa bo zanimala oseba s podznakom v znamenju tehtnice, ribe, raka, kozoroga ali ovna. Prav tako lahko septembra pričakujete srečanje s karizmatično osebo, ki ste jo spoznali prek službe. V drugi polovici meseca pričakujte vabilo na zmenek, ki bi se lahko zaključil zelo lepo.

STRELEC

Samski strelci ste trenutno zelo zasedeni s svojim delom, zato niste zelo odprti za ljubezenske priložnosti. Svojo energijo vlagate drugam. Če se malce sprostite, pa lahko spoznate zanimivo osebo iz svoje bližine. Strelci, ki ste v zvezi, se pripravite na kakšen prepir, povezan z izkazovanjem čustev in zaupanjem. Čaka vas zelo pester mesec, povezan s potovanji. V prvih tednih septembra bodite bolj pozorni na želje vašega partnerja ali partnerke, da pozneje tega ne bi obžalovali.

KOZOROG

Pričakujte razburljivo obdobje, ko gre za ljubezen, polno strasti, ni pa izključen tudi kakšen ljubosumen izpad – še posebej, če je vaš partner škorpijon, oven ali kozorog. Tisti, ki ste v zvezi, kakšnih posebnih težav ne boste imeli, a boste čutili potrebo, da bi se vam še nekaj “dogajalo”. Mikala vas bo skrivna zveza, a sami veste, kako je s tem, kajne? Samski kozorogi se nikakor ne morejo znebiti svoje zaprtosti. Bodite pozorni – eni osebi ste zelo pri srcu, zato načrtuje prijetno presenečenje za vas.

VODNAR

Če ste v zvezi z ovnom, škorpijonom ali kozorogom, bi lahko bila v septembru nekoliko bolj poudarjena vaša posesivnost in ljubosumje, kar lahko sproži buren odziv vašega partnerja ali partnerke. Zato se skušajte nekoliko brzdati. To obdobje vam ni najbolj naklonjeno in pisano na kožo. Boljša komunikacija s partnerjem pa lahko močno vpliva na odpravljanje partnerskih težav. Tisti vodnarji, ki ste samski, ne žalujte za nekdanjo ljubeznijo, saj na to pot ni več vrnitve. Kot pravi pripadniki vašega znaka se zazrite naprej, v prihodnost, ne objokujte preteklosti.

RIBI

V tem obdobju se počutite zelo dobro, kot da bi bili na svojem terenu. Tisti, ki niste v partnerskem odnosu, ste trenutno bolj za kratke in hitre veze, medtem ko se tisti, ki so v odnosu, v tem obdobju malce dolgočasijo. Za vas je priporočljivo, da zvezo popestrite s kakšnim krajšim potovanjem ali lepim izletom, kar bo zagotovo vneslo novo svežino. Prosti moški, rojeni v znaku rib, lahko pričakujete kakšno vabilo na zmenek od osebe, s katero ste si nekoč bili zelo blizu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!