Ljubki trenutki princese Diane s sinovoma, ki jo še danes močno pogrešata

Magazin 21. Nov 202210:30
Princesa Diana
Profimedia

Pokojna britanska princesa Diana je svoja sinova, princa Williama in princa Harryja, oboževala in jima poskušala posvetiti kar čim več časa.

Princesa Diana je bila daleč od tipične kraljeve dame, marsikomu pa se je že takrat zdelo, da je mnogo pred svojim časom, zato je življenje na britanskem dvoru le s težavo sprejela in se nanj prilagodila.

Če je do tedaj veljalo, da so britanski kraljevi otroci večino časa v družbi varušk, se je s prihodom princese Diane na kraljevi dvor to povsem spremenilo.

Princesa Diana je že po rojstvu prvega sina, princa Williama, vsem jasno pokazala, da bo predvsem mama in da to pomeni, da bo sina s seboj peljala tudi na dolge turneje in se mu kar čim več posvečala.

Seveda je s tem orala ledino, saj to do tedaj v kraljevi družini ni bila praksa, številni so bili nad takšnim svežim pristopom navdušeni, vse pa se zdi, da je bil njej pristop pravilen, saj jo njena sinova, princa William in Harry, še danes zelo pogrešata.

Na spletu se še danes najde kar nekaj ljubkih fotografij, kjer so skupaj preživljali prosti čas, in zdi se, da sta princa v tem radostnem času zelo uživala.

Princ William je javno že večkrat dejal, da mu je neizmerno žal, ker princesa Diana ni imela te priložnosti, da bi lahko spoznala njegove tri otroke, saj bi bila prav gotovo izjemna v vlogi babice.

Pred časom je isto poudaril princ Harry, ki nikoli ni skrival, da prezgodnje smrti mame dolgo ni prebolel, da mu še danes zelo manjka in se nanjo spomni skoraj vsak dan.

Vsekakor so bili vsi skupni trenutki izjemno dragoceni, nekaterih pa se William in Harry še dan danes rada spominjata, saj je bila njuna mama zares navihana in je z njima rada uganjala številne vragolije.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.