Madonna potrdila romanco z mladim boksarjem

Magazin 10. Mar 202310:15
Madonna
Profimedia

Kraljica popa Madonna zna pri 64 letih še kako opozoriti nase. Tokrat ji je to uspelo z novim fantom.

Na svojem profilu na Instagramu je pevka v objavljeni zgodbi uradno oznanila zvezo. Delila je namreč fotografijo z 29-letnim Joshem Popperjem, na kateri se poljubljata. Oba sta na fotografiji zamaskirana, oblečena pa sta v črno.

Pevko so opazili tudi, kako navija za novega fanta na njegovem boksarskem dvoboju v New Yorku. Kot je poročal Page Six, je pevka zapustila športno prizorišče takoj po tekmi, tako da se je držala v ozadju.

Madonna
Profimedia

Pevka se je pred kratkim razšla z manekenom Andrewom Darnellom, s katerom sta se videvala nekaj mesecev. Pred tem je bila pevka v triletni zvezi z 28-letnim plesalcem Ahlamalikom Williamsom.

Daily Mail je prvi poročal, da se legendarna pevka videva s 35 let mlajšim Popperjem. Boksar je svojo drago spremljal tudi na podelitvi glasbenih nagrad grammy.

Na glasbenem dogodku je pevka sicer pritegnila pozornost zaradi drugačnega obraza. Prejšnji mesec je zatrdila, da se je oteklina zmanjšala in je spet videti ”normalno”. “Poglej, kako srčkana sem zdaj, ko je oteklina zaradi operacije upadla,” je tvitnila prejšnji mesec.

Madonna
Profimedia

Pevka ima šest otrok: dva biološka in štiri posvojence.

26-letna Lourdes se ji je rodila v zvezi s plesalcem Carlosom Leonom. V osem let trajajočem zakonu s filmskim režiserjem Guyjem Ritchijem se ji rodil danes 22-letni sin Rocco.

Igralka je bila še enkrat poročena, in sicer z igralcem Seanom Pennom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.