Manca Špik izdala nov album in priredila ekskluzivni koncert

Magazin 20. Maj 202209:30 0 komentarjev
Manca Špik
Marko Delbello Ocepek

Naša vrhunska pevka Manca Špik je izid svojega novega albuma Le enkrat se živi proslavila z ekskluzivnim koncertom in svojimi glasbenimi kolegi ter povabljenimi.

Manca Špik je z ekskluzivnim koncertom proslavila izid svoje nove plošče. Album nosi naslov zadnjega singla Le enkrat se živi in ga tvori ducat starih in novih pesmi, združenih v zgodbo o prijateljstvu in ljubezni do življenja, kot ga opisuje Manca sama. Pevka je brez dvoma rekorderka med slovenskimi glasbeniki v številu izdanih duetov. Točno polovico njenega novega albuma namreč tvorijo prav sodelovanja z zvenečimi imeni slovenske zabavne glasbe. Z njo sta se veselila tudi glasbenik Aleš Vovk – Raay (37) in njegova soproga, vrhunska pevka Marjetka Vovk (37).

Manca Špik
Marko Delbello Ocepek

Dejan Vunjak (29) (na sliki spodaj), Isaac Palma (30), Poskočni, Erosi, Gadi in Rok Piletič (30) so bile očitno prave kombinacije za izjemen uspeh njenih duetov, ki samo na spletnih video platformah dosegajo skupno več kot 20 milijonov ogledov. Prav vsi sodelujoči pa so se ji na ta njen večer pridružili na odru in izbrancem pričarali nostalgično in z energijo nabito vzdušje.

Manca Špik, Dejan Vunjak
Marko Delbello Ocepek

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.