Mariah Carey prodaja svojo čudovito vilo v Atlanti

Magazin 15. Sep 202210:00
Mariah Carey
Profimedia

Ameriška pevka Mariah Carey se je odločila, da bo svojo prekrasno vilo v Atlanti ponudila na nepremičninskem trgu, saj se jo je, kot kaže, naveličala.

Ameriška glasbena diva Mariah Carey se je odločila, da je čas, da svojo razkošno vilo, ki jo ima v Atlanti, ponudi na nepremičninskem trgu, saj je že nekaj časa ne uporablja več.

Njena vila v Atlanti stoji na 4 hektarjih zemljišča in ima 9 kopalnic ter 9 spalnic, Mariah pa jo je na trg postavila za 6,5 milijona dolarjev.

Mariah Carey
Profimedia

Zunaj se raztezajo čudovite zelene površine, ne manjka pa niti teniško igrišče, kino, telovadnica in bazen s hiško, ki kar kliče po poletnih vrtnih zabavah.

V vili je zmes moderne in starinske opreme, ki se med seboj lepo dopolnjuje in prepleta, veliko je masivnih kosov, ki dajejo prostorom še dodatno lepoto in šarm.

Mariah Carey
Profimedia

Mariah je znana po tem, da ljubi razkošje in da je izjemno razvajena, zato je tudi vila opremljena tako, da v njej zares ne manjka prav nič. Kuhinja ima denimo vrhunsko opremo, ki se je ne bi sramovali niti največji kuharski mojstri.

Mariah Carey
Profimedia

Glasbenica sicer ne skriva, da se najbolj doma počuti v svojem razkošnem vila stanovanju v New Yorku, kjer naravnost uživa, pozimi pa se najraje odpravi v mondeni Aspen, kjer z družino že leta preživlja praznike in zimske počitnice.

Mariah Carey
Profimedia

Vse se zdi, da njen dom v Atlanti ni prišel v ožjo konkurenco in je zdaj napočil čas, da ga v svoje roke dobi novi lastnik.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.