Meghan Markle: ”Tudi jaz sem izbrala njega!”

Magazin 27. Sep 202208:00
Meghan Markle, princ Harry
Profimedia

Meghan Markle in Mindy Kaling sta rušili stereotipe.

Pogovarjali sta se v tretji sezoni podkasta Meghan Markle, v katerem sta med drugim obravnavali starodavni, spolno pogojeni pritisk na ženske, da se poročijo. Med pogovorom je vojvodinja sussekška spregovorila tudi o udarcih, ki jih je prejela, ko se je začela videvati s princem Harryjem. Mindy Kaling je napisala knjigo spominov, v kateri se je razpisala o želji po tem, da bi jo cenili, in to je Meghan spodbudilo, da je povedala: “Ko sem začela hoditi s Harryjem in sva se zaročila, so vsi rekli: O moj bog, kakšno srečo imaš! Izbral je tebe! In ko sem to slišala že milijonkrat, sem pomislila: No, tudi jaz sem izbrala njega! Še dobro, da imam partnerja, ki je temu nasprotoval namesto mene, in rekel: Vsi so v zmoti. Jaz sem srečnež, ker si izbrala mene.”

Komentarji na račun njene poroke s princem jo še dandanes zabodejo. “In potem samo čakaš, da ti nekdo pove, da si dovolj dober.” Aprila je princ Harry med ekskluzivnim intervjujem dejal, da si ne more predstavljati življenja brez svoje žene. “Vedno sem si želel deliti te neverjetne trenutke z nekom posebnim in imeti Meg ob sebi mi pomeni vse.”

Ko sta se Meghan in Harry začela sestajati leta 2016 so bile vse oči javnosti uprte vanju, paparaci so jima sledili na vsakem koraku. Leto zatem sta se zaročila, maja 2018 pa sta se poročila na pravljični slovesnosti v kapeli na gradu Windsor. Številni so mnenja, da sta se zaradi pritiska javnosti odločila za selitev v Ameriko.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.