Mesečni horoskop za oktober: Nekaterim se bodo pojavljali dvomi

Magazin 02. Okt 202310:07 0 komentarjev
mesečni horoskop
PROFIMEDIA

Za nekatere znake bo začetek meseca miren in sproščen, pravijo astrologi. V mesečnem horoskopu preverite, kaj se obeta vašemu horoskopskemu znaku.

Oven

Zamisli, ki ste jih tkali v septembru, se bodo z energijo sonca v tehtnici končno začele premikati naprej. Dobili boste potrditve, povezane s pomembnimi poglavji, zato boste dovolj pogumni, da vse skupaj popeljete do konca. Veliko ljudi vam bo naklonjenih, vendar bodite kljub temu previdni, da določenih podrobnosti ne boste prehitro razkrili. Na zdravstvenem področju se vam v sredini oktobra kaže nekaj utrujenosti, ki jo boste najlažje premagali, če boste izbrali svež zrak in zdravo prehrano. V zadnjih dneh oktobra, ko vas bo objela energija škorpijona, se boste veliko zabavali, priznali si boste, da vam samota nekako ni pisana na kožo, vam napoveduje mesečni horoskop.

Bik

Začetek oktobra bo zaradi energije sonca v znamenju tehtnice miren in sproščen. Več boste doma, v krogu družine ali v objemu ljubljene osebe. Posvetili se boste tudi nadgradnji področij, ki ste jih v zadnjem obdobju postavili na stran. V sredini meseca lahko kljub sončnemu mrku, ki bo vse skupaj razburkal, dosežete čudovite rezultate. Prav tako vas bo navdihnilo, da vas bo pohvalila zanimiva oseba. Sonce v znamenju škorpijona vas bo v zadnjem delu oktobra usmerilo v čustven vrtiljak, ki bo hrepenel po strasti. Samski biki in bikice, lahko se vam zgodi, da srečate nekoga, ki vam je včasih veliko pomenil.

Dvojčka

V prvih dneh oktobra se prebujajo dvomi na vseh področjih. Veliko energije bo potrebne, da se jih znebite in zadihate v bolj optimistični smeri. Nekaj težav se vam nakazuje tudi sredi meseca, ko boste intenzivni energiji sončnega mrka težko ubežali. Misli bodo razpršene in nemirne, tudi finance ne bodo pritekle ob roku, ampak bodo zamujale. Ljubezenske zadeve se bodo v zadnjem delu oktobra, ko bo Mars v škorpijonu, počasi začele reševati v pozitivni smeri. Prišli boste do točke, ko boste bolj stabilni, prav tako boste opazili, da lažje sprejemate pomembne odločitve.

Rak

Začetek oktobra je čas, ki vas bo s svojo vsebino prepričal, da prenehate jamrati in iskati razloge, zakaj vam nekaj ne uspe. Pomembno bo, da zaupate sebi ter da se organizirate, in uspelo vam bo izpeljati vse načrtovano. Čustvene zadeve boste dali sredi oktobra na zadnje mesto, saj boste želeli napredovati ter popraviti vse, kar boste lahko. V zadnjem delu oktobra, ko vas bo spremljala energija sonca v znamenju škorpijona, boste dobili občutek, da ste osamljeni ali da vas zapostavlja ljubljena oseba, vam napoveduje mesečni horoskop. Nikar si ne dovolite, da bi vas razočaranje potegnilo v svet samote in togote,

Lev

Presenetilo vas bo, da se kljub trudu v začetku oktobra določene zadeve podirajo. Dovolite si, namesto da ste jezni na cel svet, sprejeti spremembe, ki vam prinašajo več sreče in pozitivne energije. Najboljše se boste počutili v družbi enako mislečih, ki vas bodo podpirali tudi pri nenavadnih zamislih. Če boste znali s sodelavci delovati spontano in diplomatsko, se vam v službi v sredini oktobra obeta prav prijetno vzdušje. Zaključek oktobra, ki ga bo zaznamovala energija škorpijona, bo nekoliko nenavaden. Postali boste bolj svobodni ter razbremenjeni, kar lahko pripomore pri reševanju trenutnih težav.

Devica

V začetku oktobra, ko vas bo spremljal vpliv sonca v tehtnici, se posvetite področju izobraževanja ali dela, saj se nič pomembnega tokrat ne bo zgodilo brez vas. Tudi na čustvenem področju vas čaka zanimiva zgodba. Pri nasprotnem spolu boste zelo zaželeni, tako boste tudi samski deležni kakšnega vročega zmenka, na katerem se boste zabavali brez tiste zadržanosti, ki vas običajno spremlja. V zadnjem delu oktobra, ko prihaja energija škorpijona, se boste podali v podzavest ter pretresli vse svoje čustvene občutke, kaj bi lahko storili drugače in kdo je kriv za stanje, v katerem ste. Morda bi morali delovati z bolj jasnim zavedanjem.

Tehtnica

Prihaja vaše obdobje, saj boste znali spretno izkoristiti energijo sonca v svojem znamenju v produktivni smeri. Začetek meseca bo primeren tudi za razčiščevanja nejasnosti na področju čustev, saj boste končno deležni odgovorov, po katerih že nekaj časa hrepenite. V sredini oktobra se boste ukvarjali s poslovnimi zadevami, ki ste si jih naložili v preteklem obdobju. Priznali si boste, da morate nekaj spremeniti, če želite izboljšati svoje finančno stanje. Na ljubezenskem področju vas bosta proti koncu meseca, ko boste vedno bolj odprti, spodbujala sonce in Mars v znamenju strastnega škorpijona, vam napoveduje mesečni horoskop.

Škorpijon

Prvi dnevi oktobra bodo zaradi zmedenih situacij, ki jih boste deležni, ter neiskrenosti, ki jo boste zaznavali, vse prej kot prijetni. Poplačati boste morali dolgove, ki ste si jih nakopali. Če se sami ne boste znašli, nikar ne bodite preveč ponosni in sprejmite pomoč. V zadnjem delu meseca, ko bosta sonce in Mars v vašem znamenju, se bo vse skupaj razjasnilo, zaslužili boste več kot dovolj, tudi čustva bodo prijetna. Tisti, ki ste v razmerjih, boste z veseljem sprejemali predloge ljubljene osebe, ne glede na njihovo vsebino. Trudili se boste poslušati svoje srce, s čimer lahko odnos še poglobite.

Strelec

V začetku oktobra si boste s težkim srcem priznali, da s tem, ko se o ničemer ne želite pogovoriti, sami sebe spravljate v napet položaj. Ne poslušajte drugih, poslušajte sebe in skušajte čim prej popraviti to, kar ste v zadnjem času izpustili ali naredili čisto po svoje. Finance vam bodo v sredini meseca povzročale manjše preglavice, zato ne zapravljajte preveč za stvari, ki jih ne potrebujete. Zaključek oktobra bo zaradi Marsa in sonca v znamenju škorpijona nevsakdanji ter zelo vznemirljiv. Odprite se brez zadržkov in priznajte svoja čustva, saj se vam lahko zgodi mnogo lepega, tudi samskim.

Kozorog

V začetku oktobra se boste z energijo Venere v levu ukvarjali predvsem s sabo. Vseeno vam bo, kaj si mislijo drugi. Delali boste to, kar se vam bo zdelo prav in nič vas ne bo pri tem zmotilo. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti bolj privlačni. Delo vam v zadnjem delu oktobra ne bo povzročalo večjih težav, saj vam bo popolnoma jasno, kaj morate storiti, da boste zadeve popeljali do konca. Počutili se boste osvobojeno, še posebej v zadnjih dneh oktobra, ko vam bodo na misel prišle nove stvari, ki bi jih bilo vredno preveriti ali poskusiti. Prijateljstvo bo tokrat igralo zelo pomembno vlogo, prav tako tudi družinski odnosi, vam napoveduje mesečni horoskop.

Vodnar

Zdaj je pravi čas, da začnete razmišljati o svoji prihodnosti. Najprej pa bo treba razčistiti vse zaplete, ki so se vam pojavljali na čustvenem področju. Izberite tisto, kar je boljše za vas, in pri tem tudi vztrajajte. Razdvojenost na čustvenem področju se vas bo dotikala predvsem v zadnjem delu oktobra, ko se boste zaradi energije škorpijona težko notranje umirili. Po eni strani boste želeli biti zvesti, po drugi strani pa se boste misli na nekaj strastnega in skrivnostnega zelo težko uprli. Na poslovnem področju vas čakajo zelo ugodne in donosne rešitve, ki vam bodo povrnile upanje.

Ribi

V začetku oktobra se lahko prebudi sumničavost, ki jo bodo povzročile neljube situacije in ljudje, ki se odzivajo tako, da vam prebujajo razne dvome. Pazite na to, pred kom kaj govorite in med katerimi posamezniki se gibljete. Tudi med sodelavce se boste težko vključili, zato se vam bo sredi oktobra zazdelo, kot da prihajate z drugega planeta. Ampak nikar se ne obremenjujte preveč, raje naredite nekaj v smeri, da se boste lažje povezovali. V zadnjih dneh oktobra vam bo z vztrajnostjo končno uspelo sestaviti zadeve, ki so se vam še pred kratkim zdele nemogoče. Obdani z rahlim vonjem po jeseni se boste z veseljem prepustili njenim vibracijam, vam napoveduje mesečni horoskop.

Pripravil: Horoskop.si