Michael B. Jordan po letu in pol spet samski

Magazin 07. Jun 202212:45
Michael B. Jordan, Lori Harvey
Profimedia

Michael B. Jordan, 35-letni zvezdnik Črnega panterja, se je po letu in pol razšel z deset let mlajšo manekenko in vplivnico Lori Harvey.

Kot so zapisali pri reviji People, je razhod oba zelo potrl, saj sta se skupaj imela resnično lepo in sta znala izvabiti tisto najboljše drug iz drugega. “Še vedno se imata zelo rada,” so sklenili.

Michael je v času njunega razmerja zelo dozorel, pripravljen se je bil dolgoročno zavezati. Z njo se je prvič popolnoma sprostil in se čustveno odprl v romantičnem razmerju,” so za omenjeni tabloid povedali dobro obveščeni viri.

Lepi par se je na rdeči preprogi prvič skupaj pojavil konec marca na oskarjevski zabavi revije Vanity Fair, se je pa Lori Harvey pred nekaj tedni sama udeležila premiere francoske zombi komedije Final Cut (Coupez!) na filmskem festivalu v Cannesu in hitro so zakrožile govorice o težavah z Jordanom.

Prvo obletnico sta praznovala novembra, mesec zatem pa je igralec v pogovoru za Hollywood Reporter povedal, da je v razmerju s Harvey končno spoznal, kaj je ljubezen, in razkril, da je zelo srečen.

Lori, sicer posvojenka komika in teve voditelja Steva Harveya, pa je že septembra v pogovorni oddaji govorila o tem, da sta z Michaelom našla pravo ravnotežje in da preprosto ve, da sta prava drug za drugega.

Dodala je še, da je do nje tako prijazen, tako pozoren; da jo posluša in ve, kaj si želi, in se res potrudi zanjo. Zaenkrat ni znano, kaj se je v zadnjih mesecih spremenilo in pripeljalo do njunega razhoda.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.