Zakaj Michael Bublé ne mara praznične glasbe?

Magazin 01. Jan 202207:30
Michael Bublé
Foto: Profimedia

Zdaj ko so prazniki za nami, jih lahko tudi malo ovrednotimo, ''pokritiziramo'' in pohvalimo. 46-letni pevec, katerega praznični album z naslovom Christmas je postal eden od najbolje prodajanih albumov 21. stoletja s svetovno prodajo več kot 16 milijonov, je povedal, da ga praznična glasba spominja na praznično hrano.

“Božična glasba me spomni na bogato hrano, ki jo že nekaj časa nisi jedel ter si nad njo tako zelo navdušen, da jo poješ, kolikor jo lahko, zato po božiču prazničnih pesmi ne želim več slišati. A obstajajo seveda hujše stvari kot letni čas, ko so ljudje prijazni.”

Kljub njegovim komentarjem o praznični glasbi je Michael Bublé, ki ima z igralko Luisano Lopilato tri otroke, vztrajal, da ima božič vseeno rad. “Rad imam božič, moji starši so nam ga naredili tako čudovitega, da še vedno s seboj nosim ta občutek čudenja.”

Ko se je za božični duet nanj obrnila Dolly Parton, je brez obotavljanja privolil. “Lani, ko me je Dolly Parton vprašala, ali bi z njo posnel božično pesem, sem privolil brez obotavljanja, čeprav pesmi sploh nisem poslušal. Dolly obožujem, vedel pa sem tudi, da bodo ljudje zaradi pandemije potrebovali oddih pred strahom, tesnobo in izgubo.”

Komentari

Vaš komentar