Michael Buble znova očka: “Iz ljubezni pride življenje”

Magazin 21. Avg 202213:14 0 komentarjev
Michael Buble
Profimedia

Michael Buble in Luisana Lopilato sta svoji družini dodala še enega malčka!

Pevec in argentinska igralka sta se razveselila svojega četrtega otroka, veselo novico sta sporočila na Instagramu. Par je že starš hčerke Vide (3) ter sinov Eliasa (6) in Noaha (8). “Iz ljubezni prihaja življenje, svetloba in ona … naša dojenčica Cielo Yoli Rose Buble. Končno si prišla v naša življenja s svojimi 3,8 kg!!!”

Michael Buble je veselo novico prvič razkril v svojem videospotu za pesem I’ll Never Not Love You, meseca februarja. V njem skupaj z ženo poustvarita nekaj najbolj romantičnih prizorov v zgodovini kinematografije, vključno z ikoničnimi sekvencami iz filmov, kot so The Notebook, Love Actually in Titanic.

Julija je na podelitvi glasbenih nagrad Billboard Music Awards v Las Vegasu o svoji veliki družini povedal: “Z ženo sva blagoslovljena, da imava zdrave otroke, v naši hiši je veliko ljubezni in hrupa. Ne bi želel drugače. Tako srečni smo.” Dodal je tudi, da se oba z ženo želita naužiti te nosečnosti. “Res se trudiva biti prisotna pri nosečnosti, ker je najverjetneje zadnja.”

Michael se je s svojo srčno izbranko poročil leta 2011, Luisana pa naj bi bila tista, ki je prva izrazila željo po še enem otroku, na kar ji je zvezdnik odgovoril, da so trije otroci dovolj. “Na moj odgovor se je začela smejati in ko sem jo vprašal, zakaj je tako smešno, se je njen odgovor glasil: Prisrčno, da misliš, da sploh imaš možnost izbire.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!