Michelle Obama o svojih hčerkah: Imata partnerja in resnično življenje!

Magazin 23. Apr. 202209:30
Delite:
Michelle Obama in Barack Obama
Foto: Profimedia

Barack in Michelle Obama imata uradno "prazno gnezdo" in opazujeta, kako njuni dekleti postajata odrasli osebi.

O tem je nekdanja prva dama odkrito spregovorila v oddaji The Ellen DeGeneres Show. Potrdila je, da sta dekleti med pandemijo koronavirusa živeli doma in dodala, da sta bila oba z možem hvaležna za dodaten, nepričakovan družinski čas. “Imeti ju še malo doma je bila posebna poslastica. Ker je biti z njima tudi zdaj, ko sta odrasli, zelo zabavno! Obožujem ju v vseh njunih starostnih obdobjih.” Dodala je še, da sta neverjetni mladi dekleti.

Malia in Sasha sta bili stari komaj 10 in 8 let, ko je bil njun oče leta 2008 izvoljen za predsednika Združenih držav. Ellen DeGeneres je povedala, da komaj verjame, da sta že odrasli, saj se spomni, da sta Malia in Sasha prvič prišli v njeno oddajo leta 2008, da bi si ogledali brate Jonas. Michelle Obama je šaljivo odgovorila: “Oboževali sta brate Jonas. Zdaj domov pripeljeta odrasle moške. Prej je bila pop skupina to in tisto, zdaj pa imata fante in resnično življenje.”

Odkar je Barack Obama januarja 2017 po koncu drugega mandata zapustil funkcijo, se je družina Obama vrnila nazaj k zasebnemu življenju. Michelle je povedala, da sta z možem želela hčerki čim bolj pripraviti na prehod, in to se je izplačalo. “Poslušala sem, kaj je pravila moja mama, ko nas je vzgajala. Rekla je: Ne vzgajam dojenčkov, vzgajam prave ljudi, ki se bodo lahko znašli tudi v zunanjem svetu. In to sem imela v mislih pri dekletih. Vedela sem, da ne bosta vedno v mehurčku Bele hiše, zato sta se morali naučiti pospravljati posteljo, voziti ipd. Morali sta se naučiti biti sočutni, neodvisni, odgovorni osebi, da sta v svet vstopili kot odgovorni, sočutni, sposobni osebi. In mislim, da sta zaradi tega neverjetni mladi ženski.”

Malia Obama ima zdaj 23 let, Sasha pa 20. Sasha pridno študira, Malia je lani spomladi diplomirala na Harvardu, trenutno pa piše scenarije za prihajajočo Amazonovo serijo Hive. Za veliko noč sta Barack in Michelle tudi obujala spomine ter delila fotografijo, ki je nastala v času, ko so še živeli v Beli hiši.

Pod njo je Barack zapisal: “Vsem, ki danes praznujejo, želim blagoslovljeno in veselo veliko noč. Po nekaj težkih letih se zahvalimo za vse darove, ki jih uživamo, in za ljudi, ki naredijo to življenje posebno.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar