Michelle Obama postaja odkrita o izzivih zakona

Magazin 08. Jan 202311:00
Michelle Obama
Foto: Profimedia

V pogovoru za okroglo mizo za Revolt TV je nekdanja prva dama dejala, da obstaja desetletje v njenem odnosu z Barackom Obamo, ko ga ni mogla prenašati.

S tem je posledično tudi malce odgovorila na vprašanje, ki se o paru poraja zadnje čase, in sicer ali njun zakon peša. “10 let nisem mogla prenašati svojega moža. In uganite, kdaj je to bilo! Ko sta bili hčerki majhni.” Michelle Obama je moderatorki Angie Martinez opisala, da je do neravnovesja v njunem zakonu prišlo v času, ko je bila moževa politična kariera v vzponu, ona pa je predvsem skrbela za hčerki Sasho in Malio.

“In 10 let, ko sva poskušala graditi karieri in obenem skrbeti za šolanje hčerk. Ampak v zakonu ni nikoli 50 : 50, nikoli. 10 let od 30, kolikor sva poročena, je bilo težkih, a sem vztrajala. Ljudje pa dandanes hitro obupajo nad zakonom.”

Zakonca Obama, ki sta se prvič srečala leta 1989 in se poročila leta 1992, sta pred kratkim praznovala 30. obletnico. Verjetno je turbulentno obdobje zdaj za njima, saj je Barack Obama na Instagramu delil sladek vrtiljak spominov, vključno s fotografijo, na kateri nasloni glavo na Michellino ramo, medtem ko sta na plaži, njuni imeni pa sta vgravirani v pesku, seveda znotraj srca, in črno- belo poročno fotografijo. Pod objavo je zapisal: “Po 30 letih ne vem, zakaj si ti videti povsem enako, jaz pa ne. Vem, da sem tisti dan zadel na loteriji, boljše življenjske sopotnice nisem mogel dobiti. Srečno obletnico, srček!”

Michelle je možu vrnila ljubezen in njun pomemben dan obeležila na Twitterju. “Vse najboljše za moškega, ki ga ljubim! Teh zadnjih 30 let je bila pustolovščina in hvaležna sem, da te imam ob sebi. Rada te imam @BarackObama.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.