Mindy Kaling: Naj kar ugibajo, kdo je oče mojih otrok

Magazin 13. Avg 202212:30
Delite:
Mindy Kaling
Foto: Profimedia

Mindy Kaling, priljubljena ameriška komičarka indijskega rodu, se ne ukvarja kaj preveč z govoricami o tem, kdo naj bi bil oče njenih otrok.

Pogosta so ugibanja in namigovanja, da je to njen nekdanji partner BJ Novak, s katerim sta sodelovala kot scenarista in soigralca pri ameriški različici humoristične uspešnice Pisarna.

“To me prav nič ne moti,” je v še svežem intervjuju slednje govorice komentirala 43-letna scenaristka in zvezdnica serije The Mindy Project in ustvarjalka aktualne Netflixove uspešnice Never Have I Ever.

“Je boter obeh mojih otrok in z njim imata krasen odnos, doslej pa ugibanja javnosti niso čisto nič vplivala na mojo srečo, niti na moja otroka niti na BJ-ja. Če to ljudi tako vznemirja, bom to pač sprejela,” dodaja.

Igralka sicer sama vzgaja štiriletno hčer Katherine in enoletnega sina Spencerja, z Novakom, ki ga je nekoč označila za najpomembnejšo osebo v svojem življenju, pa sta bila par med letoma 2004 in 2007, sta si pa tudi po razhodu ostala zelo blizu in se še vedno redno pojavljata skupaj v javnosti.

Mindy Kaling, BJ Novak
Foto : Profimedia

Otrokoma podrobnosti o njunem spočetju ne namerava razkrivati, dokler ne bosta dovolj stara za to in bosta sama povedala, na kakšen način naj bi javno govorila o tem. Kdo je njihov biološki oče, bojda ne vedo niti Mindyjini najbližji.

“Sem edini starš, ki ga imata moja otroka, zato sem še bolj previdna glede tega, saj bi bila na neki točki lahko jezna name,”  je še priznala Kaling.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar