Mladi igralec po razdrti zaroki na kavi z Angelino Jolie

Magazin 06. Jan 202316:30
Paul Mescal
Profimedia

Slaba dva meseca po novici o zaroki igralca Paula Mescala in glasbenice Phoebe Bridgers so tu že govorice o njunem razhodu, ki jih je še podžgal zmenek vse bolj iskanega Irca s superzvezdnico Angelino Jolie.

47-letno hollywoodsko “težkokategornico” so v londonski kavarni Almeida Café & Bar opazili v družbi dve desetletji mlajšega Mescala (26), najbolj znanega po vlogi Connella v seriji Normalni ljudje, posneti po romanu njegove rojakinje Sally Rooney.

Angie in Paul sta kavo pila v družbi njene 16-letne hčerke Shiloh, družili so se po eni izmed ponovitev predstave Tramvaj Poželenje, v kateri Mescal te dni na West Endu igra osrednji lik Stanleyja Kowalskega – v najslavnejši filmski različici drame Tennesseja Williamsa je v tej vlogi pred sedmimi desetletji blestel veliki Marlon Brando.

Njuno domnevno prijateljsko druženje se je v medijih znašlo le nekaj dni po tem, ko so se začele pojavljati govorice o Paulovem razhodu s priljubljeno alternativno glasbenico Phoebe Bridgers.

Pozorni oboževalci so opazili, da v odnosu slavnega mladega para nekaj škripa, a nobeden od njiju namigovanj ni komentiral.

Paul in Phoebe sta skupaj dopustovala že leta 2020, po rdeči preprogi pa sta se prvič skupaj sprehodila novembra 2021. Vse bolj uveljavljeni igralec, ki je bil za vlogo v Normalnih ljudeh nominiran tudi za emmyja, je lani nastopil v spotu za partneričino pesem Savior Complex.

Paul Mescal, Phoebe Bridgers
Profimedia

Phoebe, ki se je javno opredelila kot biseksualka, med svoje prejšnje partnerje pa šteje tudi kantavtorja Ryana Adamsa, je bila v tem obdobju večkrat opažena v družbi komika Boja Burnhama.

Govorice o njuni zvezi je (hote ali nehote?) okrepil Matty Healy, pevec na Otoku izjemno priljubljene zasedbe The 1975, ko je na družbenih omrežjih objavil fotografijo, na kateri se poljublja s Phoebe, Burnham pa si v ozadju zatiska oči.

Domnevna romanca Bridgers-Burnham je še bolj presenetljiva, ker je (bil) 32-letni Burnham že desetletje v zvezi z režiserko Lorene Scafaria.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.