Moža poslala v trgovino: domov je prinesel nekaj čisto drugega

Magazin 27. Feb 202410:21 0 komentarjev
Ko moža pošlješ v trgovino po vložke
Foto: Zajem zaslona/TikTok

V današnjem digitalnem svetu se pogosto zgodi, da so vsakdanje dogodivščine objavljene na spletu in hitro postanejo viralne. Ena takšnih zgodb se je odvila nedavno, ko je žena moža poslala v trgovino po vložke s krilci, a je dobila nekoliko drugačen izdelek. Video si je na TikToku ogledalo že več kot 37 milijonov ljudi.

Uporabnica TikToka Jennifer Sciglia z Aljaske je objavila videoposnetek, ki prikazuje, s čim se je vrnil njen mož Tony, potem ko ga je poslala v trgovino po vložke s krilci, piše Index.hr.

“Ko prosiš moža, naj ti iz trgovine prinese vložke s krilci,” je zapisala ob videu, v katerem je pokazala, kako ji mož prinese paket vložkov in dve porciji ocvrtih piščančjih perutničk.

“Ne razumem, zmeden sem, vse sem prinesel. Tukaj so vložki in krilca (wings = angl. krilca, chicken wings = angl. piščančje perutničke). Zdaj mi ni nič jasno,” je dejal z zmedenim izrazom na obrazu. Posnetek je takoj postal viralen in je zbral že več kot 37 milijonov ogledov ter 4,5 milijona všečkov.

Posnetek je sprožil val smeha in simpatij med uporabniki družbenih medijev, pod videom pa se je vsul plaz komentarjev.

“Prinesel je vložke, pa tudi krilca”, “Tako je navdušen, da je prinesel vložke s krilci”, “Ne prepiraj se z njim, ker ima prav”, “Nikoli mu ne bi povedala, všeč mi je, kako razmišlja”, “Razumel je, kar mu je bilo naročeno”, “Dobila si več, kot si želela” je samo nekaj od številnih navdušenih komentarjev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!