Na dobrodelnem maratonu Radia 1 zbrali 1,04 milijona evrov

Magazin 23. Dec 202110:35 > 10:51
Radio 1
Radio 1

Radio 1 je na sedmem dobrodelnem maratonu, ki je neprekinjeno trajal 28 ur, za družine v stiski zbral 1,04 milijona evrov, kar je več kot lani. Dobrodelni maraton smo podprli tudi na N1.

Potem, ko so radijski voditelji Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak skupaj s pomočjo poslušalcev in celotne Slovenije že lansko leto zbrali rekordni milijon za družine v stiski, je bil tokratni znesek še višji – zbrali so 1.042.799,66 evrov.

“Iskrena hvala vsem za nesebično pomoč, prelepa pisma otrok in spodbudne besede! Veseli smo, da ste bili del dobrodelnega maratona ter vztrajali z nami v najdaljši noči,” so sporočili po končanem maratonu.

Sicer pa je bilo 28 ur izjemno pestrih, zabavnih, glasbeno obarvanih, tekle pa so tudi solze. Sploh, ko so voditelji v živo klicali družine v stiski in jim sporočili, da bodo deležni pomoči.

Dobrodelni maraton podprla tudi ekipa N1

Dobrodelni maraton Radia 1 je podprla tudi ekipa N1 – med drugim sta se radijcem v studio na Mestnem trgu pridružila voditelj Miha Orešnik in direktorica ter odgovorna urednica N1 Katja Šeruga.

Radio 1
Radio 1

 

Kako pandemija vpliva na stiske?

Kako stiske Slovencev s pomočjo poslušalcev pomagata reševati dve najbolj znani radijski postaji pri nas, kakšne zgodbe ob tem spoznajo, kako je na stiske ljudi vplivala ta nadležna pandemija? O tem smo ta teden govorili v N1 STUDIO, v katerem sta bila gosta Nejc Jemec, odgovorni urednik Vala 202, in Denis Avdić, voditelj z Radia 1.

Oddajo si lahko ogledate na naši spletni strani.

 

Radio1 Radio1
Darja Štravs Tisu
Radio1 Radio1
Darja Štravs Tisu
Radio1 Radio1
Darja Štravs Tisu