Žena Oliverja Dragojevića: Prišli so Slovenci in začeli jokati

Magazin 30. Jul 202111:03 > 11:07
Koncert Vele Luka Oliver
N1

Sinoči so v Veli Luki, rojstnemu kraju pokojne pevske legende Oliverja Dragojevića, priredili veliki koncert v njegovo čast in ob tej priložnosti se je zbrala množica Oliverjevih oboževalcev.

Koncert se je začel s posnetkom hita “Što to biješe ljubav”, nato pa je na oder prišel Teddy Spalato in zapel “Kad mi dođeš ti” in nato še “Trag u beskraju”.

Na veleluški rivi so ljudje komaj lahko šli drug mimo drugega. Poln je bil tudi prostor pred video steno, koncert pa so spremljali tudi s čolnov, piše Dalmatinski portal.

Čustva so rastla, ko sta Marko Tolja in Tedi izvajala “Luce mala”. Sledila je pesem “Pismo moja” in cela Vela Luka je pela s Teddyjem in Markom.

Gibonni je na oder stopil s pesmijo “Brod u boci”, nato pa je Klapa Ošjak zapela ‘Romancu’.

Oliverjeva žena, Vesna Dragojević, je povedala, da je presenečena nad številom ljudi, ki so se prišli poklonit Oliverju.

“Šokirana sem. Ljudje vstopajo v našo hišo, ker mislijo, da je to muzej. Ko smo vrata zaklenili, so nekateri prišli s klapo in začeli peti. Šla sem ven, da vidim, kdo poje. Tam je bilo okoli 50 Slovencev. Začeli so jokati, ko so me zagledali. Včeraj sem bila na pokopališču in je tam enako,” je dejala.