Na plaži si je privoščila kosilo in doživela nekaj, česar ne bo nikoli pozabila

Magazin 20. Maj 202411:53 8 komentarjev
kosilo na plaži
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Na plaži se je privoščila kosilo, a so ji načrte prekrižali nepridipravi.

Na spletu je zakrožil posnetek, ki prikazuje dekle, ki uživa na plaži in si ob obali privošči osvežujoč obrok – okusno skledo solate. Vendar pa se idilični trenutek hitro spremeni v nočno moro, ko nad žensko začnejo krožiti galebi, ki se želijo okrepčati z njeno solato.

Ko je ugotovila, da je njena hrana tarča galebov, jo je zajela panika. V naglici vrže solato stran, da bi odvrnila pozornost galebov in se rešila pred morebitnimi napadi.

Videoposnetek je postal pravi hit na TikToku, kjer si ga je ogledalo že več kot 39,4 milijona ljudi, kar priča o tem, kako hitro se lahko vsakdanji trenutek spremeni v nepričakovano dogodivščino.

@lulusiderasI JUST WANTED TO TAKE A CUTE VID EATING MY SALAD AT THE BEACH♬ original sound – Louisesideras

Pod posnetkom so se pojavili številni komentarji, ki so izražali podobne izkušnje in strahove pred galebi. “Še vedno se spominjam, kako so mi galebi ukradli sendvič s tuno. Od takrat jih ne prenesem”, “Galebi so prava nadloga”, “To je razlog, zaradi katerega me je tako strah galebov” so le nekateri od mnogih odzivov na video.

Ta incident pa ni osamljen primer. Po vsem svetu prihajajo poročila o napadih galebov, ki niso le roparji hrane, temveč včasih postanejo celo agresivni do ljudi. S svojimi ostrimi kljuni in močnimi krili lahko povzročijo tudi poškodbe.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje