Na prodaj stanovanje, kjer sta Depp in Heard živela več kot leto dni

Magazin 08. Jun 202212:30 > 13:11 0 komentarjev
Depp in Heard
Profimedia

Le nekaj dni potem, ko je igralec Johnny Depp dobil sodno bitko proti nekdanji soprogi Amber Heard, je na nepremičninski trg prišlo razkošno stanovanje, v katerem je par preživel 15 mesecev skupnega življenja.

Razkošno stanovanje je le eno izmed petih v vrhu ikonične losangeleške stavbe, ki so bila svoj čas last slovitega ameriškega igralca Johnnya Deppa. Penthouse je v stavbi Eastern Columbia, po ločitvi od Amber Heard 2016 pa je igralec vseh pet stanovanj prodal za vrtoglavih 12,78 milijona ameriških dolarjev.

Vsa stanovanja so bila za časa njunega bivanja v Los Angelesu povezana, po ločitvi pa je vsako izmed njih prodal kot samostojno enoto. Eno izmed teh je na dražbo prišlo kmalu po koncu sodne bitke, za penthouse s spalnico in dvema kopalnicama pa boste odšteli 1,76 milijona dolarjev. Stanovanje se je 2017 prodalo za nekaj sto tisočakov manj, vse odtlej pa je bilo ponujeno v najem za kar 5.500 dolarjev mesečne najemnine.

Johnny Depp Penthouse
Profimedia

Kot je pojasnila nepremičninska agentka Ernie Carswell, je izbrani čas prodaje zgolj naključen, češ da nima veze z medijsko pokrito sodno bitko med igralcem in nekdanjo ženo. Stanovanje je od Deppove selitve doživelo temeljito prenovo, namesto bohemskega videza, na katerega prisega igralec, pa se je preobrazilo v sodobno, moderno zatočišče.

”Za časa, ko je tu živel Johnny, je bila to prava graščina na nebu, saj so bila vsa stanovanja med seboj povezana,” je nad ponujeno nepremičnino navdušena agentka, ki ob tem doda, da gre za bivalno enoto s prostorno odprto spalnico, ki se razgleduje proti vzhodu. Prav tu naj bi nekdanja zakonca preživela veliko svojega časa.

Johnny Depp Penthouse
Profimedia

Barvito in arhitekturno razkošno stanovanje je v ikonični losangeleški stavbi, ki je bila nekoč prizorišče številnih filmov. V sklopu stavbe so lastnikom stanovanj na voljo spa, telovadnica, zen vrt in celo strešni bazen z veliko sončno teraso. ”Zelo malo ljudi uporablja bazen, vem pa, da sta ga Amber in Johnny zelo pogosto,” zaključuje nepremičninska agentka.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.