Najbolj popularni modeli kopalk, ki jih nosijo zvezdnice

Magazin 29. Maj 202209:30 > 10:13 0 komentarjev
trend kopalke
Profimedia

Vstopamo v toplejši del leta, ko se bomo pogosteje napotili proti obali in uživali na plaži. Sestavni del tega so gotovo tudi kopalke, ki pa so v zadnjih letih doživele pravi preporod. Zvezdnice, kot je Kim Kardashian, so dobre napovedovalke trendov in tu so najbolj modni modeli.

Medtem ko se v preteklosti na oddelku kopalk ni dogajalo prav veliko, pa so zvezdnice v zadnjih nekaj sezonah, predvsem zaradi svojih vročih objav na družbenih omrežjih, poskrbele za pravo revolucijo na tem področju. Dnevi, ko smo nosile klasičen bikini ali športne modele enodelnih kopalk, so davno za nami. Zdaj so predvsem popularni modeli kopalk, ki veliko razkrivajo. Te krpice imajo lahko izreze v pasu, lahko jih sestavljajo številni trakovi in prevezave, lahko imajo zelo visoke izreze za noge, globoke dekolteje ali pa le toliko materiala, da pokrijejo najnujnejše.

Zelo so v trendu kopalke, ki navdih iščejo v spodnjem perilu, zato pogosto opažamo detajle iz čipke ali kroje, ki smo jih sicer vajeni na zapeljivih modrčkih. Med hlačkami so najbolj priljubljen model brazilke, medtem ko modrčki kopalk prihajajo v številnih različicah – od klasičnih trikotnikov, ki se zdaj nosijo na drugačne načine, do topov brez naramnic. Slednjega je izbrala tudi manekenka in igralka Joy Corrigan, in sicer v opazni oranžni barvi.

trend kopalke
Profimedia

Podoben slog je izbrala tudi manekenka Jessica Markowski, le da njene kopalke vključujejo kovinske detajle. Rožnata barva v odtenku fuksije je prav tako trend, ki ga je mogoče opaziti na peščenih plažah po svetu.

trend kopalke
Profimedia

Manekenka Sarai Rollins je znana po precej izzivalnem stilu, zato ni presenečenje, da je izbrala model kopalk, ki so narejene iz kar najmanj tekstila. Predvsem spodnji del je tisti, ki je pri modnih vplivnicah letos še zlasti priljubljen – gre za model, ki se po kroju zgleduje po zgornjem delu klasičnih bikink.

trend kopalke
Profimedia

Alessandra Ambrosio se je po eni od številnih čudovitih brazilskih plaž sprehajala v nekoliko bolj konservativni izbiri kopalk, a je v beli barvi naravnost čudovita. Pri klasičnih modelih se lahko torej zgledujmo po zvezdnicah in izberemo opazne barve.

trend kopalke
Profimedia

Poljsko-ameriška manekenka Caroline Derpienski je mnenja, da so tudi enodelne kopalke lahko zapeljive. Izbrala je namreč model z visokim izrezom za noge ter z ljubkim potiskom in kratkimi rokavi – vsekakor sveže in mladostno.

 trend kopalke
Profimedia

Neuradna kraljica spodnjega perila, kopalk in še zlasti oblačil za oblikovanje postave, Kim Kardashian, je svoje obline še dodatno poudarila z izborom bikini hlačk ter zgornjega dela, ki deluje kot moden top, ni pa pozabila niti na opazen nakit.

trend kopalke
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!