Napoved za leto 2022: to so 3 astrološka znamenja, ki jih čaka sreča

Magazin 24. Nov 202109:01 > 09:10 2 komentarja
Sreča
Profimedia

Še malo in tukaj bo leto 2022. Poglejmo si, katera znamenja zodiaka čaka še posebej velika sreča in pozitivne spremembe v novem letu.

Lev

Nekateri pravijo, da naj bi imeli tisti, ki so rojeni v znamenju leva oziroma imajo močno prisotno energijo leva v svoji astrološki karti, največ možnosti za izjemno srečno leto 2022. Najbolj ugodni meseci za uspeh in srečo bodo predvsem med majem in oktobrom. Levi, odprite se in sprejmite pozitivne spremembe, ki so že pred vašimi vrati.

Devica

Tudi tisti, ki ste rojeni v znamenju device, vas lahko prav v letu 2022 čaka poseben koktajl sreče in optimizma. Posebno ugodno obdobje lahko pričakujete sredi maja in od novembra do sredine decembra. Device, naj bo to vaše najbolj uspešno leto doslej.

Strelec

Če boste strelci naslednje leto zavzeto sledili svoji poti (in ne poti drugih), vas sreča zagotovo čaka. Zvezde vam bodo naklonjene, tako da lahko pričakujete napredek na poslovnem področju, piše Astrofame. Poleg tega lahko strelci v letu 2022 pričakujete, da bo tudi vaše ljubezensko življenje cvetelo kot še nikoli.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje