Natakar razkril, kakšen obrok si je privoščila Kim Kardashian

Magazin 22. Jul 202213:15
Delite:
Kim Kardashian
Foto: Profimedia

Osebje v restavracijah je po navadi diskretno, a to, kot kaže, ne velja za natakarja iz restavracije v Avstraliji. Ta je medijem velikodušno razkril vse podrobnosti jedilnika starlete Kim Kardashian.

Zvezdnica resničnostnega šova, 41-letna Kim Kardashian, je z zasebnim letalom pred kratkim odpotovala v Avstralijo. Razlog? Ljubezen. Njen partner, 28-letni Pete Davidson, v deželi tam spodaj snema film Wizards.

Kim Kardashian
Foto : Profimedia

Zaljubljeni parček si je privoščil romantično večerjo v italijanski restavraciji v Cairnsu v Queenslandu. Natakar, ki ju je stregel, je dejal, da je bilo njuno naročilo precej razkošno, Kim pa mu je na koncu pustila velikodušno napitnino. Kljub temu je razkril, kaj vse sta si privoščila.

Kim Kardashian
Foto : Profimedia

“Danes je pri meni hrano naročila Kim K. Hvala za veliko napitnino, Kim Kardashian,” je zapisal na družbenem omrežju in objavil fotografijo računa, poroča Daily Mail. Z njega je razvidno, kaj so v restavraciji postregli druščini, ki je prišla v restavracijo: štiri solate caprese, tri z rukolo, dve pici margerita, eno pico s štirimi siri, lignje, dve ribji jedi, testenine carbonara, njoke s sirom, lazanjo, teletino scallopini, naročili so tudi pico z nutello in dva kosa čokoladne torte.

Kim je med obiskom v Avstraliji bivala v hotelu Sheraton Mirage v Port Douglasu. Pred mediji je želela skriti obisk, a se ji želja ni uresničila.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar