3 najbolj modna krila za to pomlad, kot jih napoveduje ulični stil meseca mode

Navdih 19. Mar 202317:45
Street Style
Profimedia

Dolga krila iz džinsa, satenasto krilo v slogu 90. let ali plisirano krilo: 3 modeli krila, ki bodo prevladovala v naslednji sezoni.

3 trendna krila za pomlad 2023, ki jih bomo videli povsod

Bliža se konec zimske sezone, zato je čas, da prepoznamo trende, ki bodo v znamenju pomladi in poletja 2023. Nesporni zaveznik sezone je krilo, oblačilo z neskončnimi možnostmi stiliranja, interpretirano v treh modelih, ki jih bomo prihodnjo sezono videli povsod videli povsod.

Maksi krilo iz džinsa

Džins, najbolj brezčasen material v zgodovini, ki se izredno enostavno kombinira, je primeren za številna spomladanska oblačila in je prisoten v vsaki poletni sezoni. Med modnimi krili za pomlad in poletje 2023 je ponovno v modi maksi džins krilo: praktično, neformalno in elegantno, kadar je to potrebno, je na voljo v različnih teksturah, oblikah in slogih ter z veliko verjetnostjo postane nova modna obsesija.

Street Style
Profimedia
Street Style
Profimedia

Satenasto krilo

Satenasto krilo, ki so ga v 90. navdihnile Gwyneth Paltrow, Julia Roberts in Jennifer Aniston in je bilo ikonično oblačilo tistih let, se vrača v modo zaradi vzpona copencore, danskega sloga, za katerega je značilna garderoba, sestavljena iz osnovnih in kakovostnih kosov. To jesen in zimo smo ga že videli in zdi se, da bo obvezen tudi spomladi. Široka in tekoča ali bolj linearna silhueta je idealna izbira za vsakdanje, a prefinjene videze s popolnim ravnovesjem med udobjem in eleganco. Najboljša lastnost tega oblačila je njegova neskončna vsestranskost, saj se odlično poda tako k supergam kot škornjem, puloverjem in majicam ter je idealen tako za dnevni kot večerni videz.

Street Style
Profimedia
Street Style
Profimedia

Plisirano krilo

V pomlad in poletje 2023 se bo močno prebudila tudi grunge estetika. V tem širokem kontekstu uspeh plisiranega krila v različnih različicah ni presenetljiv. Postavljeno je kot absolutni trend: kratko plisirano kot nostalgično nabito oblačilo, ki nas popelje nazaj v začetek tisočletja, ali plisirano krilo iz šolskega ali “varsity” preppy sloga.

Street Style
Profimedia
Street Style
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.