Klasičen bel suknjič Kate Middleton naj vam bo v navdih to pomlad

Navdih 27. Feb 202315:00
Kate Middleton
Profimedia

Britanska vojvodinja Kate Middleton ima v svoji garderobni omari veliko klasičnih kosov, marsikdo pa se še vedno dobro spomni njenega belega suknjiča, ki ga bo morda oblekla tudi to pomlad.

Kate Middleton je vedno urejena od glave do peta, že leta velja za modno ikono, njen stil je seveda vsem na očeh, modni kritiki pa ne skrivajo navdušenja nad njim.

Znana je, da rada reciklira svoje modne kose, in tako iste modne kombinacije obleče večkrat, ta trajnostni pristop pa je všeč ljudstvu, ki jo je že tudi vzelo za zgled.

Rada ima klasične kose, ki jih pozneje lahko še večkrat obleče, predvsem pa strogo upošteva kraljeva pravila oblačenja, saj se zaveda, da si ne sme privoščiti napak, kajti nekoč bo s princem Williamom zasedla kraljevi prestol.

Marsikdo pa se ob vsem videnem, kar zadeva Katin modni slog, še vedno spominja njenega belega suknjiča, ki ga je nosila že pred časom, a bo verjetno prišel na vrsto tudi to pomlad, saj nikoli ne gre iz mode. Suknjič je osupljivo lepo izdelan, obenem pa ponuja številne možnosti kombiniranja in dodajanja modnih dodatkov.

Kate Middleton
Profimedia
Kate Middleton
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.