Legendarni Al Pacino bo pri 83 letih četrtič postal očka

Navdih 31. Maj 202306:56 2 komentarja
Al Pacino
Profimedia

Z oskarjem nagrajeni ameriški igralec Al Pacino bo pri 83 letih četrtič postal očka. S 53 let mlajšo izbranko sta namreč v veselem pričakovanju.

Legendarni ameriški igralec Al Pacino, ki je aprila upihnil 83. svečko, in njegova 53 let mlajša izbranka Nur Alfallah pričakujeta otroka.

29-letnica je v osmem mesecu nosečnosti, pišejo tuji mediji.

Pacino ima tri otroke že iz prejšnjih zvez, in sicer dva z Beverly D’Angelo in enega z Jan Tarrant, za Alfallah pa bo to prvi otrok.

Al Pacino je v enem od intervjujev za The New Yorker leta 2014 spregovoril o očetovstvu, dejal je, da je odgovoren in skrben oče. “Sem del njihovega življenja. Ko nisem z njimi, je to kar neprijetno. Ampak to je del življenja,” je takrat povedal.

Par je skupaj od leta 2022. Nur Alfallah pa je bila pred tem v razmerju tudi z Mickom Jaggerjem (79), domnevno pa tudi s Clintom Eastwoodom (92). Alfallah je rojena na Beverly Hillsu, obiskovala je univerzo za film in televizijo v Kaliforniji, kasneje pa je svojo kariero posvetila produkciji.

Pred kratim je vest o naraščaju sporočil tudi igralec Robert De Niro, ki je le tri mesece pred dopolnjenim 80. letom že sedmič postal očka.

PROFIMEDIA
PROFIMEDIA
PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.