Oglasila se je Margot Robbie: Ne morem biti žalostna, če sem tako blagoslovljena

Navdih 01. Feb 202409:27 0 komentarjev
Margot Robbie
PROFIMEDIA

Igralka Margot Robbie, zvezdnica najbolj donosnega filma Barbie iz leta 2023, je komentirala odločitev oskarjevske akademije, ki je ni nominirala za najboljšo igralko.

Film Barbie je prejel osem nominacij za oskarja, tudi za najboljši film leta, najboljšega stranskega igralca in najboljšo stransko igralko. Oboževalci pa so bili razočarani, da je bila Margot Robbie za glavno vlogo spregledana.

Vendar je Robbie, ki je tudi ena od producentk filma, v sredo dejala, da ni žalostna, ker so jo oskarji spregledali, piše BBC. “Ne moreš biti žalosten, če veš, da si tako blagoslovljen,” je povedala avstralska igralka.

Dodala je, da je bilo poslanstvo filma “vplivati na kulturo” in da je to “največja nagrada”, ki jo je prinesel uspeh filma. Robbie je povedala, da jo je bolj razžalostilo, da režiserka filma Barbie Greta Gerwig ni prejela nominacije v kategoriji za najboljšega režiserja.

“Seveda mislim, da bi morala biti Greta nominirana v kategoriji za najboljšega režiserja,” je povedala 33-letna igralka. “To, kar je naredila, se zgodi enkrat v karieri, enkrat v življenju,” je še dejala in poudarila, da je to, kar je uspelo Gerwing, resnično neponovljivo.

Kot piše BBC, je filmska uspešnica v blagajne po vsem svetu prinesla 1,38 milijarde dolarjev (približno 1,1 milijarde evrov).

Ryan Gosling in America Ferrera, nominiranca za najboljšega stranskega igralca in igralko v filmu, sta izrazila razočaranje, ker Robbie in Gerwing nista bili nominirani.

Gosling je dejal, da je počaščen, da je bil nominiran za najboljšega igralca v stranski vlogi, ker je upodobil “plastično lutko po imenu Ken”, a hitro zatem dodal: “A ni Kena brez Barbie in ni filma Barbie brez Grete Gerwig in Margot Robbie.”

Povedal je še, da brez njunega talenta, poguma in genialnosti ne bi bilo mogoče nobeno priznanje za nikogar v filmu. “Če rečem, da sem razočaran, da nista nominirani, je to milo rečeno.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!