5 astrološko pomembnih datumov ta mesec: kaj lahko pričakujete

Navdih 02. Okt 202311:02 0 komentarjev
ženska, srečna, jesen, gozd
PROFIMEDIA

Oktobra se bo zgodilo nekaj astrološko pomembnih dogodkov, ki lahko vplivajo na vaše življenje. Izbrali smo pet najpomembnejših.

Ne bojte se. Dogodki, ki bodo oktobra pomembni z vidika astrologije, prinašajo dobro energijo in vam bodo morda olajšali začetke novih poti ali pomagali pri zagatah, v katerih ste se znašli v preteklosti.

2. oktober: Merkur v devici v opoziciji z Neptunom v ribah

Dan izkoristite za vsakdanje stvari, ki vas ne bodo preveč obremenjevale, kajti morda se vam lahko pojavijo manjše motnje v koncentraciji. Ampak nič hudega. Po drugi strani to daje vetra v jadra domišljiji. Prepustite se ji in morda boste prišli do super ideje, kako rešiti problem, ki ga imate.

12. oktober: Mars vstopi v škorpijona

Oktobra ima največjo moč tehtnica, vendar v tem mesecu k moči prihaja tudi intenzivni škorpijon, tako da lahko rečemo, da se njegov vpliv začne že veliko prej. Na omenjeni dan v škorpijona vstopi Mars. Ta bo energijam dal še večji zagon, zato bo lahko dan precej strasten in intenziven. To je lahko odlična priložnost za tiste, ki se vračajo po porazu ali želijo nekaj spremeniti.

22. oktober: Merkur vstopi v škorpijona

Dan, preden vladavino začne škorpijon, se bo v njegovi hiši pojavil Merkur. Ta bo prinesel intenzivno miselno energijo, ki vam bo pomagala praktično pri vsem. V naslednjih nekaj tednih bo ta čas najbolje izkoristiti za učenje ali iskanje novih idej. Posebej pa bodo na svoj račun prišli tisti, ki jih čakajo ali pa načrtujejo kakršnakoli pogajanja. Iz njih lahko veliko iztržite. Vendar ne pozabite, energija bo koristila tudi drugi strani, zato se nanje dobro pripravite. Le tako obstaja velika verjetnost, da bosta na koncu zadovoljni obe strani.

23. oktober: Sonce vstopi v škorpijona

Vladavina škorpijona prinaša strast, intenzivnost in preobrazbe. To je čas, ko lahko najdete moč za vse, s čimer ste odlašali. Prav tako je vladavina škorpijona idealna za spremembe ali nove začetke. Ker pa je to tudi čas intenzivnih energij, se jih je smiselno lotiti preudarno.

28. oktober: Lunin mrk v Biku

Lunin mrk v biku lahko prinese vrhunec pri finančnih projektih, ki ste se jih lotili že pred časom. Energija mrka v biku vam lahko pomaga tudi pri odstranjevanju ovir in blokad, ki so se pojavile na vaših poteh. Za tiste, ki se v tem času ukvarjate z vprašanji, povezani z zaupanjem, pa je to dan, ki lahko prinese pozitiven preobrat oziroma utrdi ali celo ponovno vzpostavi zaupanje tam, kjer je bilo omajano ali celo porušeno.