Reklamni pano, o katerem govori vsa Srbija: mama se je javno opravičila sinu

Navdih 15. Jun 202311:13 2 komentarja
billboard, reklamni pano, Beograd, Srbija, opravičilo
INSTAGRAM/Telegraf rs (Zajem zaslona)

Beograjčan je študiral 12 let. Ko je študij končal, se mu je mama javno opravičila in navdušila družbena omrežja v Srbiji.

V prestižni beograjski četrti Dedinje se je pred dnevi pojavil reklamni pano, na katerem se je neka mama javno opravičila sinu, ker ni verjela, da mu bo uspelo diplomirati, piše N1 Beograd. “Opravičujem se sinu Marku, ker nisem verjela, da bo končal fakulteto. Čestitam, sin, nebo je meja! Mama Dijana,” piše na simpatičnem plakatu, na katerem je poleg napisa tudi slika Marka, ko je bil še otrok.

Fotografija panoja se je hitro razširila po srbskih družbenih omrežjih, kjer so bili uporabniki nad Dijanino idejo navdušeni. V komentarjih najpogosteje izražajo misel, da pravzaprav ne gre za opravičilo, ampak izkaz materine ljubezni, ki se je ne da izmeriti, in da so mame pripravljene na vse, da bi lahko pokazale ljubezen, ki jo čutijo do svojih otrok.

“Študiral je 12 let … Ker je svojo obljubo izpolnil, sem jo tudi jaz”

Srbski časnik Telegraf je odkril, kdo sta Marko in Dijana in zakaj se je mama sinu javno opravičila.

Marko je študiral ekonomijo, vmes tudi pavziral in se zaposlil. Mama Dijana, prepričana, da zaradi zaposlitve študija nikoli ne bo dokončal, mu je rekla, da se mu bo v nasprotnem primeru javno opravičila. “Dvanajst let je študiral na ekonomski fakulteti v Beogradu in rekla sem mu: Če ga končaš, se ti bom javno opravičila in to objavila na panoju. In res, ko je svojo obljubo izpolnil, sem tudi jaz svojo,” je za Telegraf povedala Dijana Majkić Vukušić. Dodala je še, da je ponosna na sina, ima pa še en razlog za veselje – Marko se bo kmalu poročil.

View this post on Instagram

A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje