Nečakinji princese Diane obožujeta nakupovati v New Yorku

Magazin 24. Feb 202214:00 0 komentarjev
Lady Eliza in Lady Amelia Spencer
Profimedia

Lady Amelia Spencer ne skriva, da obožuje nakupovanje in da se na lov za novimi modnimi kosi najraje odpravi v dobri družbi.

Nečakinja pokojne princese Diane, Lady Amelia Spencer, nikoli ni skrivala, da je strastna modna navdušenka in da obožuje prestižne modne kose.

Nedavno so jo paparaci ujeli v New Yorku, kjer je bila videti kot riba v vodi, družbo med nakupovanjem pa ji je delala njena sestra dvojčica, Lady Eliza.

Dekleti imata izbran okus, paparaci so ju ujeli, ko sta uživali v butiku modne hiše Michael Kors v središču New Yorka.

Številni so ob pogledu nanju pomislili, da kar nekoliko spominjata na pokojno princeso Diano, vsekakor pa je jasno, da imata izčiščen modni okus, po katerem je slovela tudi njuna teta.

Lady Eliza in Lady Amelia Spencer
Profimedia

Dekleti sta hčerki Charlesa Spencerja in sestrični princa Williama ter princa Harryja. Dianin brat je svoje tri otroke v otroštvu odpeljal v Južnoafriško republiko, saj si je želel, da bi odraščali daleč od medijskega trušča, ki se je dogajal po smrti ljubljene princese Diane, in zdi se, da je družina tam našla svoj mir, ki ji ga v Londonu vsekakor ne bi uspelo imeti. Dekleti sta pred časom v pogovoru za Telegraph dejali, da sta imeli v Cape Townu zelo normalno otroštvo, tam pa še danes živita.

V Cape Townu živijo v bogati soseski in zdi se, da jim je življenje tam zelo všeč in da je vse veliko bolj mirno kot v hektičnem Londonu.

Seveda pa se od časa do časa radi odpravita po nakupih, in to najraje naredita v svetovnih velemestih, poleg Londona torej obožujeta New York in pa Los Angeles. Vsekakor je videti, da imata izbran okus, ki ga obožujejo tudi modni kritiki.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!